Στη Βουλή τα ονόματα των ψυχιάτρων που υπέγραφαν για τα όπλα της Χ.Α.

Τα ονοματεπώνυμα ψυχιάτρων και νευρολόγων δημόσιων νοσοκομείων της χώρας που έχουν υπογράψει πιστοποιητικά για την έκδοση αδειών οπλοφορίας, έχει ξεκινήσει να διαβιβάζει στη Βουλή το υπουργείο Υγείας. Πρόκειται για πιστοποιητικά που είχαν δοθεί από τα δημόσια νοσοκομεία της 3ης και 4ης Υγιειονομικής Περιφέρειας της χώρας. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει ότι ορισμένοι ψυχίατροι χορηγούσαν με περίσσεια ευκολία πιστοποιητικά για άδεια οπλοφορίας σε αντίθεση με κάποιους άλλους που ήταν ιδιαίτερα φειδωλοί.

Τα

ονόματα είχαν ζητήσει 26 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με ερώτηση προς το υπουργείο Υγείας από τον περασμένο Ιούνιο. Η ερώτηση είχε κατατεθεί μετά από το περιστατικό κατά του δημάρχου Αθηναίων από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργο Γερμενή και μετά την εκπυρσοκρότηση του όπλου του βουλευτή επίσης της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγου στον χώρο του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Στα έγγραφα που διαβιβάστηκαν αναφέρονται τα ονοματεπώνυμα των γιατρών, το νοσοκομείο και ο αριθμός πιστοποιητικών που ο κάθε ένας υπέγραψε. Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι δεν έχει κινηθεί καμία διαδικασία ΕΔΕ κατά γιατρού για το συγκεκριμένο θέμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα