Στέλιος Ρόκκος: Βγήκε από την Εντατική – Όσα είπε ο γιατρός του για την κατάσταση της υγείας του

Ο Στέλιος Ρόκκος βγήκε από την εντατική ωστόσο εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, το περασμένο Σάββατο. Ο ίδιος έχει ξεπεράσει, πλέον, κάθε κίνδυνο και αναρρώνει.

Σήμερα το πρωί, ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας μετέφερε μέσα από το «Πρωινό» τα νεότερα της υγείας του.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, ο Στέλιος Ρόκκος έπαθε έμφραγμα και έβαλε ένα stent.

«Είναι πολύ καλά στην υγεία του. Σε λίγες

ημέρες θα βγει και μία ανακοίνωση σχετικά με τα επαγγελματικά του κι αν θα εμφανιστεί το Σαββατοκύριακο στο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Έχει βγει από τη Δευτέρα από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και είναι μια χαρά στην υγεία του. Στο πλευρό του είναι η σύζυγός του, Λελέ Γκόφα», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια, ο θεράπων ιατρός του τραγουδιστή, Εμμανουήλ Καλλιέρης, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ANT1 για την κατάσταση της υγείας του: «Ο Στέλιος Ρόκκος είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Πέρασε ένα πρόβλημα με την υγεία του που αντιμετωπίστηκε πλήρως και επαρκώς σε σύντομο χρονικό διάστημα και δεν του έχει αφήσει κανένα πρόβλημα. Πήγαν όλα καλά. Για ένα μικρό χρονικό διάστημα θα πρέπει να απέχει από τις υποχρεώσεις του για να αναρρώσει πλήρως. Σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει κανονικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα