Σε κατάσταση «αμόκ» ο Αυτιάς: «Ο Κασσελάκης θα έπρεπε να λέγεται… Μασσελάκης» (video)

Ακόμα δεν λέει να κοπάσει η προ εβδομάδας αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη για ξεδόντιασμα των δικαστικών και των δημοσιογράφων σε περίπτωση που βγει.

Αφού πολλοί ήταν αυτοί που τον έκριναν, φαίνεται πως ήρθε και η ώρα του Γιώργου Αυτιά απ’ τον αέρα του ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος σε κατάσταση «αμόκ» και με το κενό βλέμμα που τον διακατέχει πολλές φορές, αναφέρθηκε στον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι πρέπει να αλλάξει το όνομα του σε «Μασσελάκης», ενώ στη συνέχεια μίλησε με λόγια που μπορεί κανείς εύκολα

να τα πάρει σαν απειλές.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Αυτή την εβδομάδα μια πολιτική φωτοβολίδα τα έβαλε με δημοσιογράφους και δικαστές. Είχε γίνει ξανά στην αρχή της προεκλογικής περιόδου, όταν ο κ. Τσίπρας όταν το πρωτόκανε κάποιος άλλος (σ.σ. Πολάκης) δεν του είπε «Μάζεψε τα και φύγε» και το πλήρωσε. Το σκορ στις εκλογές έγραψε 41-17.

Αυτό το λάθος επαναληφθεί πριν από λίγες ημέρες, θα ξεδοντιάσει λέει δημοσιογράφους και δικαστές. Δεν ξέρω αν πρέπει να αλλάξει και επώνυμο, να λέγεται… Μασσελάκης και αν πρέπει να πάμε για εμφυτεύματα. Ένα πράγμα έχω να πω, οι δημοκρατικοί πολίτες υψώνουν το ανάστημα τους σε τέτοιες αντιδημοκρατικές διαδικασίες. Δεν ξεκινήσατε καλά, διάλειμμα…».

Και εκεί που το σουρεάλ της υπόθεσης δεν πήγαινε άλλο, ο Γιώργος Αυτιάς μας χάρισε ακόμα μια αστεία στιγμή καθώς επέστρεψε για τον διαγωνισμό της εκπομπής.

έχει σοκαριστεί και ο γιώργης ο αυτιάς pic.twitter.com/qslcz4DAk2

— koiniαν (@koinian) September 16, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα