Σάκης Αρναούτογλου: Μοιρασμένη στα δυο η χώρα με χιονοπτώσεις αλλά και ηλιοφάνεια – Δείτε την πρόγνωση του καιρού (video)

Παράξενος αναμένεται να είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες, καθώς σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου με μερικά μέρη αναμένονται μερικές χιονοπτώσεις, ενώ σε άλλα θα υπάρξει αρκετή ηλιοφάνεια.

Πιο συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Παρασκευής θα έχουμε βροχές από τα κεντρικά της χώρας ως την Κρήτη, ενώ στη βόρεια Ελλάδα ο καιρός

θα είναι καλός. Μέχρι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας τα φαινόμενα συνεχίσουν από την Αττική μέχρι τα νότια, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Στερεάς και της Πελοποννήσου.

Το βράδυ θα ξεκινήσουν παροδικές χιονοπτώσεις στο βόρεια και ορεινά της χώρας, αλλά και σε Μαγνησία, Σποράδες και Εύβοια.

Στην Αττική, θα υπάρξει αρκετή συννεφιά με βροχές μέσα στη νύχτα και το πρωί της Παρασκευής, αλλά αργότερα ο καιρός θα ανοίξει.

Το Σάββατο που μας έρχεται θα υπάρξουν βροχές και χιόνια μόνο στη Φθιώτιδα, την Βοιωτία και την Εύβοια, αλλά και την Πελοπόννησο.

Την Κυριακή, η βόρεια Κρήτη θα έχει βροχές και χιόνια στα ορεινά, ενώ στην Δ. Ελλάδα θα έρθει μια νέα κακοκαιρία.

Δευτέρα και Τρίτη επίσης περιμένουμε άστατο καιρό σε μερικά μέρη της χώρα, ο οποίος όμως θα βελτιωθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα