Ρένια Λουιζίδου: «Τρελαίνομαι για τα Νούμερα του Φοίβου Δεληβοριά» (video)

H Ρένια Λουιζίδου συνεχίζει στο θέατρο με τις «Μάγισσες του Σάλεμ» μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου, ενώ θα συνεχίσει στη θεατρική σκηνή με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο «Sexy Laundry».

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τους Απαράδεκτους, τις Άγριες Μέλισσες, αλλά και τα Νούμερα του Φοίβου Δεληβοριά

«Είχα πρόταση να παίξω στο “Ευτυχισμένοι μαζί”, αλλά νομίζω είχα κλείσει κάτι άλλο. Με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τη Δήμητρα Παπαδοπούλου έχουμε

να συνεργαστούμε από τους “Απαράδεκτους”. Με τον Σπύρο Παπαδόπουλο δεν θυμάμαι αν έχουμε ξαναβρεθεί επαγγελματικά. Ίσως σε κάποιο guest μικρό. Τρελαίνομαι για τα “Νούμερα” του Δεληβοριά. Είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Έβλεπα της “Άγριες Μέλισσες”. Πόσες σειρές μπορεί να παρακολουθήσει ο κόσμος. Να είναι full time δουλειά να παρακολουθεί εμάς;» δήλωσε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Το telemarketing είναι η ένοχη απόλαυσή μου με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Παίρναμε τηλέφωνο σε δημοπρασίες».

Για τη δήλωση του Γιάννη Μπέζου ότι δεν θέλει να συνεργάζεται εύκολα με ηθοποιούς που έχουν επέμβει πολύ στο πρόσωπό τους η Ρένα Λουιζίδου δήλωσε: «Φαντάζομαι ότι ο Γιάννης με τον ιδιαίτερο τρόπο που έχει να λέει τσεκουράτα αυτό που εννοεί είναι ότι η εκφραστικότητα είναι πιο σημαντική από την ομορφιά. Με αυτή την έννοια έχει δίκιο. Δεν έχω κάνει “χοντρά” πράγματα στο πρόσωπό μου. Έχω κάνει κανά δυο φορές μπότοξ, δεν μου λειτούργησε. Παράξενη μου φαινόμουν, πιο άγρια».

Keywords
Τυχαία Θέματα