Ρένα Κουβελιώτη: Η πρώτη αντίδραση μετά την επίθεση – Οι δύο υποθέσεις που ασχολήθηκε πρόσφατα

Η δημοσιογράφος του ALPHA, Ρένα Κουβελιώτη, κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ δέχθηκε άγρια επίθεση η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Ρένα Κουβελιώτη: Άγρια επίθεση κατά της δημοσιογράφου του ALPHA – Τραυματίστηκε σοβαρά

Το περιστατικό έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ η οποία επισήμανε ότι: «η προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης των λειτουργών της ενημέρωσης

με την άσκηση βίας δεν θα αποδώσει.

Ο δημοσιογράφος οφείλει να υπηρετεί την ενημέρωση και την ελεύθερη έκφραση, σύμφωνα με τις αρχές δεοντολογίας του δημοσιογραφικού λειτουργήματος, όπως και έπραξε η συνάδελφος».

Η ίδια η δημοσιογράφος σε δήλωσή που έκανε στο Newsbomb.gr  τόνισε ότι: «Οι προσπάθειες φίμωσης του λειτουργήματος που ασκώ όλα αυτά τα χρόνια πέφτουν στο “κενό”.

Προσωπικά θα συνεχίσω την έρευνα που έχω αναλάβει και θα τη φέρω εις πέρας. Οι άνθρωποι οι οποίοι ασκούν βία είναι αυτοί που παρανομούν, γι’ αυτό θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη».

Οι δύο υποθέσεις που ασχολήθηκε έντονα: «Ο Μπάμπης στο Μεσολόγγι» και ο «Όλιβερ στην Αράχωβα»

Η Ρένα Κουβελιώτη εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ρεπορτάζ δίνοντας τη δική της μάχη για την ενημέρωση και την ανακάλυψη της αλήθειας.

Οι δύο υποθέσεις που ασχολήθηκε έντονα τους τελευταίους μήνες, ήταν τόσο εκείνη του αδικοχαμένου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσσολόγι, όπου είχε μεταβεί η ρεπόρτερ και ήταν εκεί μέχρι και την εύρεση του πτώματος του άτυχου νεαρού, με την αδερφή του θύματος μάλιστα να την ευχαριστεί για την πολύτιμη βοήθειά της.

Η δημοσιογράφος του ALPHA ασχολήθηκε έντονα και με την υπόθεση της κακοποίησης και του θανάτου του άτυχου χάσκι, του Όλιβερ, στην Αράχωβα, σε μια υπόθεση για την οποία κλήθηκε από την αστυνομία να καταθέσει ότι γνωρίζει.

#ολιβερ
Τίποτα δεν τελείωσε ! Μόλις με ειδοποίησαν για κατάθεση !

— Rena kouvelioti (@KouveliotiRena) December 28, 2023

Μάλιστα όπως είχε καταγγείλει τότε η Ρένα Κουβελιώτη τη μέρα που έδωσε κατάθεση άγνωστοι έριξαν «φόλα» στον δικό της σκύλο.

Ασφαλώς δεν σημαίνει ότι η επίθεση που δέχθηκε συνδέεται με τις συγκεκριμένες υποθέσεις αλλά όπως τόνισε και η ίδια «Προσωπικά θα συνεχίσω την έρευνα που έχω αναλάβει και θα τη φέρω εις πέρας».

Ειδήσεις σήμερα:

Viral Ελληνίδα αεροσυνοδός που «αδειάζει» την Τζένιφερ Λόπεζ – «Αν ήταν άλλος επιβάτης, θα φωνάζαμε την αστυνομία» (Video)

‘Αναψε φωτιές ο Πορτοσάλτε για τον τρόπο που έπαιρνε τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός-Τι του απάντησε ο Οικονόμου (video)

Νέα δημοσκόπηση: Ποια πρόσωπα μπαίνουν στην ευρωβουλή – Σε ελεύθερη πτώση το ΠΑΣΟΚ

Bloomberg: Αυτή η πλοιοκτήτρια είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα