Ραγδαίες εξελίξεις: Στου Ρέντη εκτάκτως ο Μαρινάκης – Θα παραχωρήσει δηλώσεις

Στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη έφτασε λίγο μετά τις 11 το βράδυ ο Βαγγέλης Μαρινάκης λίγο μετά το δραματκό φινάλε του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το ισόπαλο αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις μετά και από τις δηλώσιες του Γ. Βρέντζου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο οποίος έκανε λόγο για «φασιστικό παρακράτος» το οποίο διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και επιτέθηκε σφοδρά στην

κυβέρνηση Μητσοτάκη που «για τρία ολόκληρα χρόνια λειτουργούσε ένα καθεστώς παρανομίας, υποκλοπών με συνδέσμους και παρακλάδια σε όλο το οργανωμένο έγκλημα με έδρα το Μέγαρο Μαξίμου και πρωταγωνιστή τον Γρήγορη Δημητριάδη και την βρώμικη λαθραία ποινική παρέα του».

Βρέντζος: Τα τελευταία τρία χρόνια «λειτούργησε μέσα στην κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας»

Νωρίτερα σε πολύ σημαντική δήλωση προχώρησε ο συνεργάτης του προέδρου του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος που αποτέλεσε εμμέσως πλήν σαφώς ως απάντηση -επιβεβαίωση- του σκανδάλου των υποκλοπών που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Documento αναφορικά με τη λίστα των πολιτικών, επιχειρηματιών και άλλων προσώπων που παρακολουθούνταν από το σύστημα Μητσοτάκη

Ο Γιάννης Βρέντζος έκανε λόγο για «εγκληματική οργάνωση», σημειώνοντας ότι τα τελευταία τρία χρόνια «λειτούργησε μέσα στην κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας» στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο στενός συνεργάτης του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, υπογράμμισε πως το καθεστώς αυτό είχε «επικεφαλής τον Γρηγόρη Γεωργιάδη (σ.σ. ανιψιός του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη) και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία».

«Η ανοχή μας σε αυτή την ανομία τελείωσε. Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βρέντζος κατά το τέλος των δηλώσεών του.

Keywords
Τυχαία Θέματα