Προκλητικός ο Άδωνης έβγαλε την «ζυγαρία ψυχών» για να δικαιολογήσει το τραγικό ναυάγιο της Πύλου

Μετά την βεβηλώση της μνήμης των 78 νεκρών, από το ρατσιστικό παραλήρημα του Σπ. Κρικέτου που παραδέχτηκε ουσιαστικά κυνικά-χυδαία- ότι οι -τουλάχιστον- 78 νεκροί του ναυαγίου «θα έκλεβαν» και «δεν θα δούλευαν», που απέφερε και την διαγραφή του, ο Άδωνης Γεωργιάδης προσπάθησε για μια ακόμη φορά να κάνει «ξέπλυμα» της αντιμεταναστευτικής της πολιτικής της προηγούμενης κυβέρνησης, κάνοντας επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης, τόνισε το Σάββατο (17/06) μιλώντας στον ΣΚΑΙ πως «δεν χαρίζει τον ανθρωπισμό στην Αριστερά», αναφερόμενος στις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Αλέξη Τσίπρα, για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο.

Ο Άδωνης Γεωγιάδης εμμέσως πλήν σαφώς δικαιολόγησε την τακτική που ακολουθήθηκε από τις αρχές και οδήγησε στον θάναντο μέχρι στιγμής 79 νεκρούς, αναφέροντας: «Εμείς φυλάμε τα σύνορα πράγματι γιατί η χώρα μας πρέπει να έχει σύνορα. Το ζήτημα είναι ποια πολιτική είναι η ενδεδειγμένη για το καλό όλων. Ας αφήσουν τα κροκοδείλια δάκρυα. Η μεταναστευτική πολιτική του 2015 οδήγησε και σε πολλούς θανάτους. Δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας για 731 νεκρούς να δηλώνει υπερήφανος και να το παίζει ανθρωπιστής».

Ο ίδιος αναφερόμενος στη μεταναστευτική πολιτική, που ακολούθησε η ΝΔ, έβαλε για μια ακόμη φορά το «ζύγι ψυχών» συγκρίνοντας με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ καθώς δήλωσε: «Από το 2015 πέρασαν από την Ελλάδα περισσότεροι από 800.000 παράνομοι μετανάστες. Το 2015 στην Ελλάδα, επί πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα, πνίγηκαν 731 άνθρωποι. […] Ο Αλέξης Τσίπρας για να εφαρμόσει την πολιτική των ανοικτών συνόρων, το 2015, οδήγησε τους μετανάστες να ζήσουν στις πιο απάνθρωπες συνθήκες και κατέστρεψε τη Μυτιλήνη, τη Χίο, τη Σάμο, την Κω και οδήγησε τις κοινωνίες σε ανέχεια, έδιωξε τον τουρισμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα