Προφυλακιστέος και ο Παππάς – στον Κορυδαλλό Μιχαλολιάκος και Λαγός

Προφυλακιστέος κρίθηκε από τον ανακριτή και τον εισαγγελέα και ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, ο οποίος απολογούνταν ενώπιον των ανακριτικών Αρχών επί έξι και πλέον ώρες.

Την ώρα που έμπαινε στο γραφείο του ανακριτή, ο Χρήστος Παππάς δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Η Χρυσή Αυγή θα κατέβει στις εκλογές

όποτε και αν γίνουν».

Δείτε το βίντεο

Στη φυλακή ο αρχηγός της οργάνωσης

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οδηγήθηκαν στις φυλακές Κορυδαλλού ο αρχηγός της οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής της ΧΑ Γιάννης Λαγός.

Ο επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης της Νίκαιας Γιώργος Πατέλης θα μεταχθεί στο Μαλανδρίνο, όπου έχει μεταφερθεί ήδη ο δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα Γιώργος Ρουπακιάς.

Αντιδράσεις υπήρξαν για την ενδεχόμενη μεταγωγή της προφυλακισμένης ανθυπαστυνόμου Βενετίας Πόπορη στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού και έτσι επιλέχθηκε η μεταγωγή της στη Θήβα.

Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής κρίθηκε λίγο πριν από τις 4 π.μ. προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτών και εισαγγελέων, κατηγορούμενος για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Βγαίνοντας από το κτίριο της Ευελπίδων για να οδηγηθεί πίσω στη ΓΑΔΑ, τον Νίκο Μιχαλολιάκο περίμεναν λίγοι οπαδοί της Χρυσής Αυγής και η κόρη του Ουρανία που φώναξαν συνθήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα