Προειλημμένη απόφαση οι δεύτερες κάλπες; Η ΝΔ καλεί αποδήμους για… 2 Ιουλίου (εικόνες)

Σε υπονόμευση της εκλογικής διαδικασίας της 21ης Μαΐου προχωρά συστηματικά η ΝΔ, καθώς εκτός Ελλάδος, χιλιάδες πολίτες που επισκέπτονται ελληνικές ιστοσελίδες βομβαρδίζονται από διαφημιστικά μηνύματα του κυβερνώντος κόμματος που τους καλούν να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους των αποδήμων, για να ψηφίσουν την 1η Ιουλίου.

Πρακτικά δηλαδή ανακοινώνουν ότι ο μη σχηματισμός κυβέρνησης είναι προειλημμένη απόφαση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε περίπτωση που εκλεγεί στην πρώτη θέση, παραδεχόμενοι έτσι ότι θα

λειτουργήσουν αντισυνταγματικά κατά τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών, επιλέγοντας να μην τις αξιοποιήσουν με ειλικρινή πρόθεση να σχηματίσουν κυβέρνηση όπως επιβάλλει το Σύνταγμα.

Μάλιστα, η διαφήμιση προτρέπει τους συμπολίτες μας στο εξωτερικό να εγγραφούν στη σχετική πλατφόρμα του ΥΠΕΣ μέχρι τις 21 Μαΐου, δηλαδή μέχρι την ημερομηνία των εκλογών που μάλλον για τη ΝΔ θεωρούνται… «οι πρώτες».

Μας μαγάρισαν και το Κουτί. pic.twitter.com/7AhHroc4IC

Nikos Papadojannis (@N_Papadojannis) May 18, 2023

Μάλιστα το θέμα σχολίασε χθες σε συνέντευξή του και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νϊκος Ανδρουλάκης σημειώνοντας ότι «όλοι γνωρίζουν που πάει τα πράγματα ο κ. Μητσοτάκης».

#Ανδρουλακης
"Εδώ λοιπόν είναι η ανακοίνωση της #ΝΔ που προαναγγελει δεύτερες #εκλογές πριν τις πρώτες: "Ψήφισε από το εξωτερικό στις 1 Ιουλίου 2023 Γραμματεία Ελληνισμού της Διασποράς της Νέας Δημοκρατίας". Όλοι γνωρίζουν που πάει τα πράγματα ο κ. #Μητσοτάκης".#Πασοκ pic.twitter.com/4vNbvqY24R

— Greekphase (@logonechon) May 18, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα