«Πρέπει να μπει φυλακή!»… γιατί σταμάτησαν στον ΣΚΑΪ να δείχνουν το ξέσπασμα κατοίκου εναντίον του Αγοραστού; (video)

Η Θεσσαλία έχει υποστεί τεράστια καταστροφή από την κακοκαιρία Daniel με τις ζημιές να είναι ανυπολόγιστες και τους κατοίκους να είναι οργισμένοι με το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία απολύτως βοήθεια τόσο από το κράτος όπως και από τις τοπικές αρχές καθώς όπως καταγγέλουν «Δεν μας έδωσαν καμία σημασία».

Κάτοικος της περιοχής πραγματικά ξέσπασε μπροστά στην κάμερα του ΣΚΑΙ, κυρίως κατά του νυν περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού τονίζοντας ότι «Θα έρθει ο κύριος Αγοραστός να ζητήσει ψήφο πάλι. Τον έχουμε στηρίξει και

μας άφησε στο έλεος του θεού, να πνιγούν όλα τα χωριά. Και δεν ήρθε κανένας από την ώρα που σταμάτησε το νερό, την Πέμπτη. Δεν ήρθε κανένας».

Ο ίδιος άνθρωπος όπως είναι απολύτως λογικό συνέχισε μαινόμενος κατά πάντων «Ο κόσμος δεν έχει δεύτερο παντελόνι να αλλάξει. Εγώ ντρέπομαι το 2023 να υπάρχουν τέτοια πράγματα. Το 50′ δεν υπήρχαν τέτοια. Και θα έρθει ο αγοραστός και οι βουλευτές με τις γραβάτες και θα πουν μ…ς. Άμα έχουμε μυαλό, δεν θα πάει κανένας να τους ψηφίσει. Είναι λαμόγια».

«Ο Αγοραστός αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι στη φυλακή» είπε ένας άλλος κάτοικος του χωριού.

Όμως αυτό που έκανε εντύπωση είναι ότι από τη στιγμή που άρχισαν να ανεβαίνουν οι τόνοι και οι δύο κάτοικοι να χρησιμοποιούν σκληρή γλώσσα η κάμερα του ΣΚΑΙ ξαφνικά στράφηκε σε άλλη κατεύθυνση και ο Δημήτρης Οικονόμου ξεκίνησε να μιλάει σε μια προσπάθεια μάλλον να σταματήσουν όσα ακούγονται.

Είναι κρίμα ακόμα και τώρα που αυτοί οι άνθρωποι δοκιμάζονται έχουν χάσει περιουσίες και τους κόπους μιας ζωής, ίσως και δικούς τους ανθρώπους, να μην αφήνονται ελεύθεροι να εκφράσουν την οργή τους έστω και για να «τα βγάλουν από μέσα τους που λέμε», γιατί μάλλον κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν πως είναι να μην έχεις δεύτερο παντελόνι να αλλάξεις.

Μάλιστα ο αγανακτισμένος ο κάτοικος του χωριού Μικρό Ευίδριο σημείωσε ότι «Καταπατήθηκε όλο το χωριό για δεύτερη φορά, τώρα ήταν το τελειωτικό. Οι κυβερνώντες δεν μας έδωσαν καμία σημασία, δεν έφτιαξαν τίποτα, δεν άνοιξαν τα ποτάμια, δεν έκαναν τίποτα, ούτε καθαρισμούς».
Keywords
Τυχαία Θέματα