Πλεύση Ελευθερίας: Οι «κομμένοι» υποψήφιοι ρίχνουν το γάντι στην Κωνσταντοπούλου

Σε ανοιχτό διάλογο, παρουσία δημοσιογράφων, προσκαλούν την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, οι υποψήφιοι βουλευτές που διαμαρτύρονται για την αλλαγή σειράς στις εκλόγιμες θέσεις των ψηφοδελτίων.

Οι εν λόγω υποψήφιοι, οι οποίοι υπογράφουν ως «Ομάδα παραγκωνισθέντων υποψηφίων βουλευτών από την Πλεύση Ελευθερίας», σε σχετική ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής

δικτύωσης, επισημαίνουν ότι η ανταλλαγή επιχειρημάτων των δύο πλευρών θα συμβάλλει «στην πληρέστερη και ακριβέστερη ενημέρωση των πολιτών», θα απαντήσει, δε, «σε ερωτήματα που απασχολούν τους Έλληνες ψηφοφόρους».

Η πρόσκληση απευθύνεται προς την κυρία Κωνσταντοπούλου όπως και στους συνεργάτες της.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα οι εν λόγω υποψήφιοι προέβησαν σε σειρά καταγγελιών για τη συμπεριφορά που επέδειξε η ηγεσία της Πλεύσης Ελευθερίας σε υποψηφίους βουλευτές του κόμματος. Η κ. Κωνσταντοπούλου, όπως κατήγγειλαν, τους χρησιμοποίησε ως «λαγούς» στην προσπάθειά της να κερδίσει ψήφους. Και, διέψευσαν ότι υπήρξε οποιαδήποτε προηγούμενη ενημέρωση, πολύ περισσότερο συναίνεση, με τις αλλαγές στη σειρά των υποψηφίων. Εν συνόλω, έντεκα υποψήφιοι ανά την επικράτεια έχουν προχωρήσει σε δημόσια καταγγελία των επιλογών της Ζωής Κωνσταντοπούλου, όπως είπαν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσαν, μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου άλλαξαν όσοι και όσες πρώτευσαν στο ψηφοδέλτιο στις 29 από 59 εκλογικές περιφέρειες. Ειδικότερα δε, στις μεγάλες περιφέρειες (Αθήνα – Πειραιάς – Θεσσαλονίκη) άλλαξαν οι πρώτοι στις οκτώ από τις δέκα περιπτώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα