Πέτρος Κόκκαλης: Μετά τη ζωή του φτιάχνει και κόμμα;

Μονοπωλεί το ενδιαφέρον των media τις τελευταίες δυο ημέρες ο Πέτρος Κόκκαλης, με τον ίδιο να μην μας έχει συνηθίσει στο να βρίσκεται στον αφρό της ενημέρωσης αλλά να που έγινε και αυτό.

Πιο συγκεκριμένα ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μια μέρα μετά την ανακοίνωση του γάμου του με τη Δήμητρα Ματσούκα, λέγεται ότι σήμερα κιόλας αναμένεται να ανακοινώσει και την ίδρυση νέου κόμματος ενόψει και των Ευρωεκλογών.

Μάλιστα σύμφωνα

με πληροφορίες αυτό θα το κάνει στην εκπομπή του Απόστολου Μαγγηριάδη στο ΕΡΤNEWS, στις 22:00.

Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις μάλιστα, με τον Πέτρο Κόκκαλη εκτός απ’ τη ζωή του να φαίνεται πως φτιάχνει και κόμμα!

Παντρεύονται Κόκκαλης – Ματσούκα: Η αναγγελία του γάμου τους στο «ΦΩΣ»

O ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφο του και γνωστή ηθοποιό Δήμητρα Ματσούκα, με την αναγγελία του γάμου τους να δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Φως των σπορ».

Η αναγγελία του γάμου

«Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 1250/1982 ότι:

Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής και η Δήμητρα Ματσούκα του Δημητρίου και της Ελένης, το γένος Τζιντζιλώνη που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής», αναφέρει η αναγγελία για το γάμο του ζευγαριού.
Keywords
Τυχαία Θέματα