Πάτρα: O Μητσοτάκης βλέπει πάλι «σκευωρία» στο σκάνδαλο των υποκλοπών

Με τον Πρωθυπουργό να περιγράφει εικόνες μιας άλλης χώρας και σίγουρα όχι της Ελλάδας, και με μπόλικο αντιΣΥΡΙΖΑ παραλήρημα ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα της παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αχαΐα. Ο πρωθυπουργός επί 58 λεπτά παρουσίαζε μία εικονική πραγματικότητα στη χώρα, συκοφαντούσε την αξιωματική αντιπολίτευση και κρυβόταν για τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπερασπίστηκε τον Κυριάκο Πιερρακάκη ο οποίος έχει μπει για τα καλά στο κάδρο του σκανδάλου των υποκλοπών

και είπε «τα πάρει ξανά το μάθημα ο ΣΥΡΙΖΑ για τις σκευωρίες που στήνει».

«Τι θέλουν να μας πείσουν ότι εγώ δεν είχα άλλη δουλειά από το να ακούω τους υπουργούς και τις γραμματείς μου; Υποστηρίζουν ότι το Predator έσωσε δήθεν την οικογένεια του Κ. Πιερρακάκη στο Μάτι. Δεν είναι τυχαία και αυτή η στοχοποίηση. Στο πρόσωπο ενός πετυχημένου υπουργού θέλουν να αμαυρώσουν την επιτυχία ενός πετυχημένου ψηφιακού κράτους που όλοι αναγνωρίζουν» ισχυρίστηκε.

Αυτό όμως που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η φαεινή ιδέα να τοποθετηθεί αφίσα πρόμο της επίσκεψής του στην Αχαΐα, στο κτήριο του παλιού Πτωχοκομείου της Πάτρας, με το σύνθημα «η Ελλάδα αλλάζει»!

Ισως να ήταν τελικά και το καλύτερο σημείο της ομιλίας του…

Το γεγονός πάντως δεν έμεινε ασχολίαστο, με τον δημοσιογράφο και άλλοτε εκπρόσωπο της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελο Αντώναρο, να σπεύδει να χλευάσει:

Κατά τα άλλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα είδε όλα καλώς καμωμένα και με κάθε του λέξη απέδειξε ότι ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα