Ολυμπιακός: Μένει στην Super League, προχωρά σε μηνύσεις

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. που έγινε την Τρίτη (8/11) αποφασίστηκε με ψήφους 8-2, ο Ολυμπιακός να συνεχίσει στο πρωτάθλημα.

Επίσης, έγινε γνωστή και μια σειρά κινήσεων που θα πραγματοποιηθούν, όπως το να κινηθεί νομικά κατά όσων θίγουν τους «ερυθρόλευκους». Οι «ερυθρόλευκοι» θα προχωρήσουν σε μηνύσεις «κατά συγκεκριμένων προσώπων που συγκρότησαν και λειτουργούν εντός του ελληνικού ποδοσφαίρου εγκληματική οργάνωση, η οποία με συστηματικούς εκβιασμούς και δωροδοκίες έχει εκλέξει την πλειονότητα

των Προέδρων των Ενώσεων – Μελών της ΕΠΟ, με μοναδικό και αποκλειστικό σκοπό να ελέγξει όλο τον οργανισμό της Ομοσπονδίας και ιδίως την Εκτελεστική Επιτροπή, την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και τους Έλληνες Διαιτητές, αλλά και την επιλογή χαμηλού επιπέδου ξένων διαιτητών».

Επιπλέον, η ΠΑΕ Ολυμπιακός πηγαίνει σε μετωπική με την ΕΠΟ καθώς θα καταθέσει καταγγελία κατά του Παναγιώτη Μπαλτάκου για τη μη εφαρμογή της Ολιστικής Μελέτης, θέμα για το οποίο θα ενημερώσει και την UEFA.

Το ΔΣ αποφάσισε επίσης να σταλεί στις υπερεθνικές ομοσπονδίες και ειδικότερα στην επιτροπή Διαιτησίας της UEFA το βίντεο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς και άλλα βίντεο από κακές διαιτησίες.

Οι αποφάσεις που έλαβε το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά την έκτακτη συνεδρίασή του.https://t.co/g7yuTKCRAp

Olympiacos FC (47

Keywords
Τυχαία Θέματα