Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Διάσειση λαβυρίνθου και μερική απώλεια ακοής έδειξαν οι εξετάσεις του Χουάνκαρ

Σύμφωνα με πληροφορίες τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Χουάνκαρ στο «Υγεία» δείχνουν ότι ο Ισπανός μπακ έπαθε διάσειση λαβυρίνθου και μερική απώλεια ακοής.

Συγκεκριμένα, ο Χουάνκαρ υπέστη διάσειση λαβυρίνθου και μερική απώλεια ακοής, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Ισπανός αριστερός μπακ, αφότου διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Υγεία» στο διάστημα της διακοπής του χθεσινού ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός που προκλήθηκε από τον τραυματισμό του.

Η επίμαχη στιγμή με
την κροτίδα

Όλα ξεκίνησαν ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά το γκολ του παίκτη του Ολυμπιακού Μαντί Καμαρά, όταν στην αντίπαλη εστία έκανε προθέρμανση ο Χουάνκαρ με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Ο Ισπανός μπακ βρέθηκε στο έδαφος και μετά από πεντάλεπτη διακοπή αποφασίστηκε οι ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με προτροπή του Μαρέσκα, μέχρι να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει και να ηρεμήσει η κατάσταση.  Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής αποχώρησε από το γήπεδο με φορείο, καθώς υποστήριζε πως δεν αισθάνεται καλά.

Ο παίκτης ζαλιζόταν και δεν άκουγε με τον γιατρό του αγώνα να εκτιμά αρχικά ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί, αλλά στη συνέχεια να καταλήγει στην άποψη ότι η κλινική του εικόνα είναι βελτιωμένη, χωρίς όμως να μπορεί να πει κατηγορηματικά εάν μπορεί για το εάν είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι.

Δείτε βίντεο με τη στιγμή που η κροτίδα σκάει κοντά στον παίκτη:

Keywords
Τυχαία Θέματα