Οι πρώτες δηλώσεις Κασσελάκη έξω από Άρειο Πάγο: «Συζητήσαμε για τις υποκλοπές και εκφράσαμε ανησυχίες»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, συναντήθηκε σήμερα στον Άρειο Πάγο με την εισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Γεωργία Αδειλίνη.

Μετά τη συνάντηση ο Σ. Κασσελάκης έκανε τις εξής δηλώσεις έξω από τον Άρειο Πάγο:

«Συναντηθήκαμε με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Την ευχαριστούμε για τον χρόνο της.

Συζητήσαμε για τις υποκλοπές και εκφράσαμε διάφορες ανησυχίες εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Συμφωνήσαμε ότι είναι προτεραιότητα για τη δικαιοσύνη και

την κοινωνία η συντομότερη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η ανησυχία μας εδράζεται στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης τον τελευταίο καιρό.

Η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει μία ισχυρή και ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Θα είμαστε στο πλευρό όλων των έντιμων δικαστών ώστε να μπορεί ο Έλληνας πολίτης να έχει αποκούμπι τη Δικαιοσύνη».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των σημερινών δραστηριοτήτων του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στις 12:00 μ.μ. ο κ. Κασσελάκης θα πραγματοποιήσει συνάντηση με το προεδρείο του ΑΣΕΠ στην έδρα της Ανεξάρτητης Αρχής.

Συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Συνεδριάζει σήμερα Τρίτη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Οι εργασίες της συνεδρίασης, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Γερουσίας στη Βουλή στις 18:00, θα ανοίξουν με ομιλία του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη.

Αντικείμενο της συνεδρίασης, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η προετοιμασία ενόψει αφενός της συζήτησης του προϋπολογισμού του 2024 και, αφετέρου, της συζήτησης του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών «Νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων φορέων του δημοσίου τομέα, ενίσχυση της αποτελεσματικότητάς τους και λοιπές διατάξεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα