Οι Φούρνοι Ικαρίας έκαναν το ποδαρικό…στην εκλογική μάχη του ΣΥΡΙΖΑ

Οι Φούρνοι Ικαρίας άνοιξαν τον λογαριασμό για την ανάδειξη προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, στην περιοχή καταγράφηκαν 35 ψήφοι υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη και 14 υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου.

Σημειώνεται, ότι στον πρώτο γύρο των εκλογών στις 17/9 είχαν καταμετρηθεί 24 ψήφοι υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη και 31 υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου.

Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος Κασσελάκης έφθασε λίγο μετά τις 20.30 στο γραφείο του στην 3ης Σεπτεμβρίου, προκειμένου να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα

των εκλογών. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Κουμουνδούρου. Η Έφη Αχτσιόγλου θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα από το γραφείο της στην Ακαδημίας 71, ενώ δηλώσεις θα κάνει από τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.

Σε εξέλιξη η ψηφοφορία

Πλέον, μετά από τις απαραίτητες διαβουλεύσεις κι ενώ συνεχιζόταν η προσέλευση κόσμου στα εκλογικά τμήματα, στην χώρα, αποφασίστηκε να δοθεί οριζόντια παράταση της διαδικασίας για μία ώρα, συνεπώς, οι κάλπες θα κλείσουν στις 9 το βράδυ.

Πριν από αυτές τις εξελίξεις η εκτίμηση ήταν ότι τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα θα δοθούν στη δημοσιότητα στις 10.30, ωστόσο και αυτή η διαδικασία θα πάει αρκετά πίσω χρονικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα