Οδυσσέας Σταμούλης: Απαράδεκτοι τίτλοι από ΜΜΕ – «Ράκος… καταβεβλημένος»

Ο Οδυσσέας Σταμούλης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες μετά την απώλεια του γιου του και της πρώην συζύγου του, Κ. Νικολαΐδου και αποκάλυψε πως η τηλεόραση έχει τελειώσει για εκείνον.

Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση είναι το πώς παρουσίασε η πλειοψηφία των ΜΜΕ το συγκεκριμένο

γεγονός, καθώς αντί να δωθεί έμφαση στο οτι ο ηθοποιός κάνει μια σπουδαία προσπάθεια να επανέλθει το focus ήταν ο τόνος της φωνής του, η κούραση και η εξάντληση του.

Οι πολύ πρόσφατες τραγικές απώλειες που βιώνει ο ηθοποιός, η αναγκαία και αντικειμενική συνθήκη πένθους που μπορεί να αντιμετωπίζει παραμερίστηκαν χωρίς πολύ σκέψη, μόνο και μόνο για να βγουν τίτλοι όπως «Ράκος, καταβεβλημένος, καταρρακωμένος ο Οδυσσέας Σταμούλης».

Στην ουσία του ζητήματος η παράσταση «Ένας βλάκας και μισός» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Οδυσσέας Σταμούλης έκανε πρεμιέρα και ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις ( αν είναι δυνατόν με εξαντλημένη φωνή) στις κάμερες τονίζοντας πως:

«Επίσημη πρεμιέρα, νομίζω ότι πήγαμε πολύ καλά» δήλωσε ο Οδυσσέας Σταμούλης και σε ερώτηση αν έχει κάποιο γούρι απάντησε πως ο καθένας πριν την παράσταση κάνει κάτι. Δε ξέρω τι να σας πω. Όχι, δε κάνω κάτι ιδιαίτερο. Τα όνειρα από την πραγματοποίησή τους απέχουν πάρα πολύ».

Keywords
Τυχαία Θέματα