Ο τρελαμένος πιτσιρικάς οπαδός της Μπόκα Τζούνιορς – «Πούλησα το Playstation μου» (video)

Η Μπόκα Τζούνιορς αντιμετώπιζε τη Φλουμινένσε στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες που διεξήχθη το Σάββατο (05/11) στο εμβληματικό στάδιο «Μαρακανά» της Βραζιλίας με τη «Φλουμι» εν τέλει να κερδίζει τον παιχνίδι στην παράταση με 2 – 1 χάρη σε ένα γκολ του Κένεντι, με του Βραζιλιάνους να κατακτούν το πολύτιμο τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Αυτό που ξεχώρισε βέβαια είναι το πάθος και ο ενθουσιασμός που δείχνουν οι Λατινοαμερικάνοι οπαδοί για το ποδόσφαιρο και την τρέλα που τους οδηγεί να κάνουν ότι χρειαστεί προκειμένου

να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα.

Μάλιστα viral έχει γίνει ένα βίντεο που δείχνει ένας πιτσιρικά οπαδός της Μπόκα Τζούνιορς, ο οποίος μαζί με τον πατέρα του ταξίδεψε στην Βραζιλία για να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, ενώ το πάθος και όσα λέει ο μικρός φίλαθλος απεικονίζουν τη μαγεία του ποδοσφαίρου.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PEAK FOOTBALL (@peakfootballl)

«Πουλήσαμε τη μηχανή του μπαμπά μου, πουλήσαμε το Playstation μου, για να είμαστε εδώ και δεν έχουμε ακόμα εισιτήρια (για τον αγώνα) αλλά κοίτα γύρω, κοίτα αυτό που γίνεται, αυτή είναι η Μπόκα. Τρέλα! Πάμε Μπόκα!», ήταν τα λόγια αυτού του απίθανου πιτσιρικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα