Ο Light απαντά στον Μικρούτσικο: «Θα έρθουν με τα πι και τις μαγκούρες στο live μου» (video)

O Ανδρέας Μικρούτσικος άσκησε δριμεία επίθεση κατά του Light στην εκπομπή «Super Katerina», με αφορμή ορισμένες δηλώσεις του διάσημου τράπερ στο «Fame Story», στις οποίες χαρακτήρισε «απολίθωμα» το τραγούδι «Ντερμπεντέρισσα», σημειώνοντας πως κανείς δεν θα έπρεπε να το τραγουδάει το 2023, ενώ είπε πως δεν ξέρει καν τι σημαίνει ο τίτλος.

Τα σχόλια αυτά από ότι φάνηκε δεν άρεσαν στον παρουσιαστή, ο οποίος χαρακτήρισε «άσχετο και ανύπαρκτο»

τον Light, τονίζοντας πως δεν μπορεί να έχει αυτός άποψη για μεγάλους τραγουδοποιούς ή συνθέτες της ελληνικής μουσικής, ούτε να κριτικάρει σπουδαία τραγούδια που έγραψαν ιστορία, ενώ έκανε αναφορές και σε όσα είχαν συμβεί στα Mad Awards.

Ο γνωστός τράπερ απάντησε μέσω ενός ηχητικού μηνύματος, το οποίο δημοσιεύτηκε ως βίντεο στο TikTok από ένα λογαριασμό που ασχολείται με την τραπ μουσική.

Πιο συγκεκριμένα ο Light ακούγεται να λέει στο ηχητικό:

«Θα πρέπει να εξαφανιστώ λίγο καιρό από τα δρώμενα, έχω beef με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Έχει μαζέψει ομάδα εκεί την Super Κατερίνα και όλα τα… Όλα τα τυπάκια εκεί του πάνελ και κάτι φίλους του από το ΚΑΠΗ και θα έρθουν με τα πι και τις μαγκούρες στο επόμενό μου live.

Έχω ενημερωθεί, να ξέρετε, αν εξαφανιστώ, θα είναι γι’ αυτό. Ευχαριστώ για την στήριξη».

@trapindustry.gr #nerogreco #antreasmikroutsikos #trapindustry #greektv #greektiktok #tv #tileorasi ♬ πρωτότυπος ήχος – TRAP INDUSTRY

Keywords
Τυχαία Θέματα