Νέα επίθεση Σαμαρά στο ΣΥΡΙΖΑ, κουβέντα όμως για διαπραγμάτευση με τρόικα

Σταθερά προσηλωμένος στην προπαγάνδιση της θεωρίας των δύο άκρων, καθώς και στη χρήση ψευδολογιών για επικοινωνιακούς σκοπούς ο Αντώνης Σαμαράς έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ νομιμοποιεί τους νεοναζί με το να ζητά να νομιμοποιηθούν όλοι οι μετανάστες, σε ομιλία του στην Θεσσαλονίκη στο προσυνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας της

ΝΔ. Ο πρωθυπουργός, μάλιστα, χαρακτήρισε ως… μοναδικό μελανό σημείο των τελευταίων χρόνων στη χώρα μας την άνοδο του νεοναζισμού, λησμονώντας τον οικονομικό Αρμαγεδδόνα σε βάρος των μικρομεσαίων.

Ο κ. Σαμαράς κατηγόρησε, επίσης, το ΣΥΡΙΖΑ για λαϊκισμό και για ότι υπονομεύει τη χώρα να βγει από την κρίση διώχνοντας επενδυτές, ενώ επέμεινε στο πυροτέχνημα του «success story», υποστηρίζοντας πως η Ελλάδα βρίσκεται στον αστερισμό λίγο πριν την ανάκαμψη. Ο πρωθυπουργός, εξάλλου, έκανε λόγο για ιδεολογικές διαφωνίες εντός της τρικομματικής κυβέρνησης, αλλά υποστήριξε πως έχει καταφέρει μέσα σε ένα χρόνο να σταθεροποιήσει τη χώρα και να αποκαταστήσει την αξιοπιστία της. Ωστόσο, ο κ. Σαμαράς έδειξε απροθυμία να διαπραγματευτεί επί ουσιαστικής βάσης με την τρόικα, με αφορμή την παραδοχή από το ΔΝΤ των σφαλμάτων του, χρησιμοποιώντας το επιχείρημα πως σήμερα πλέον δεν έχει νόημα να κοιτάζουμε πίσω, αλλά να προχωράμε μπροστά.

Keywords
Τυχαία Θέματα