«Να καταδικάσει ο Μητσοτάκης τη δήλωση Βαρβιτσιώτη» – Σκληρή ανακοίνωση από ΣΥΡΙΖΑ

Χαμός έχει επικρατήσει την τελευταία ώρα με τη δήλωση του υπουργού Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για το έγκλημα στον Πειραιά τις πρώτες πρωινές ώρες.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Βαρβιτσιώτης μιλώντας στο Open ουσιαστικά μας κάλεσε να θρηνήσουμε όχι μόνο για το θύμα, αλλά και για τους θύτες!

Όπως είναι λογικό αυτή του η δήλωση έφερε σφοδρές αντιδράσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μέσω ανακοίνωσης του, να δηλώνει αποτροπιασμό για τα λεγόμενα του υπουργού, ενώ παράλληλα καλεί τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη,

να καταδικάσει τα όσα ανέφερε ο αρμόδιος απ’ την Κυβέρνηση για τα θέματα της ναυτιλίας.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Την ώρα που η ελληνική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από την αποτρόπαιη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά, ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Βαρβιτσιώτης προέβη σε μια απάνθρωπη δήλωση.

«Υπάρχουν και αυτοί που θρηνούν για αυτούς που πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους και βρίσκονται κατηγορούμενοι για δολοφονία» είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης εξισώνοντας το θύμα με τους θύτες αυτής της βαρβαρότητας.

Δηλώνουμε τον αποτροπιασμό μας για τη δήλωση του κ. Βαρβιτσιώτη και θεωρούμε αυτονόητη την άμεση καταδίκη της από τον κ. Μητσοτάκη.»

Δεν το πίστευα μέχρι που το άκουσα! Ο @MVarvitsiotis εξομοιώνει το θύμα με τους θύτες! #bluehorizon

Μετά μην απορούμε πώς καταντήσαμε έτσι. https://t.co/QIrsmOzG8L pic.twitter.com/kLmWN7hTHn

[email protected] (@pn_antilogias) September 6, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα