Μουρατίδης για εκλογές: Νοιώθω ντροπή, χάσαμε την ευκαιρία να διώξουμε τη ΝΔ (video)

Ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε για το πως νιώθει μετά το αποτέλεσμα των εκλογών εκφράζοντας την οργή του και την απελπισία για την νίκη της ΝΔ.

Μεταξύ άλλων ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και δημοσιογράφος έγραψε σε ανάρτησή του και σχολίασε σε τηλεοπτική εκπομπή:

«Welcome to the jungle 22/5/2023. Χάσαμε. Όλοι εμείς που πιστέψαμε ότι σ’ αυτές τις εκλογές θα καταφέρναμε να διώξουμε τη σπείρα που αποτελεί τη ΝΔ – χάσαμε. Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας! Αλήθεια. Για πρώτη φορά νιώθω τόση ντροπή

Χάσαμε

την ελπίδα ότι θα απαλλαγούμε από αυτή την κυβέρνηση που δεν μας έδωσε τίποτα καλό αυτά τα 4 χρόνια. Δεν έγινε αυτό που ελπίζαμε, είχαμε πάρα πολύ μεγάλη αποχή και ένα αποτέλεσμα που εμένα με σόκαρε.

Εκτός του ότι το κοινό παραπλανήθηκε, έχει επίσης διαφθαρεί. 4 χρόνια δεν ξέρουμε τι έχει γίνει παρασκηνιακά, ποιοι έχουν φάει τόσα εκατομμύρια, τόσα δισεκατομμύρια. Μιλάμε για έναν διεφθαρμένο λαό.

Κάποιος εκπρόσωπος της ΝΔ χαρακτήρισε τα Τέμπη «τοξικότητα του ΣΥΡΙΖΑ». Ο κύριος Καραμανλής, ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας στα Τέμπη, έβαλε υποψηφιότητα και βγήκε πρώτος. Δε νίκησαν οι ψηφοφόροι, νίκησαν αυτοί που καταμέτρησαν τις ψήφους».

Keywords
Τυχαία Θέματα