Μητσοτάκης: Διασκεδάζω με τα βίντεο του Κουτσούμπα – «Η κόρη μου λέει… αυτοί είστε»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε χθες στο «The 2Night Show» τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε μια συζήτηση με σκληρό, απολιτίκ και lifestyle περιεχόμενο.

Ο πρωθυπουργός ανάμεσα στα ντολμαδάκια, τις σειρές που βλέπει στο Νetflix και τόσα άλλα «χαρούμενα» αποκάλυψε και τον θαυμασμό που τρέφει για τον Δημήτρη Κουτσούμπα τον οποίο μάλιστα αποκάλεσε και φίλο.  Φυσικά αφού χθες ο Μητσοτάκης ήταν αποφασισμένος να παραστήσει τον φιλοκομμουνιστή δεν παρέλειψε να οικειοποιηθεί και την εμβληματικά ατάκα του γγ του ΚΚΕ… «αλλά

αυτοί είστε!»

«Διασκεδάζω πολύ ειδικά με ορισμένα βίντεο, από το Luben για τον κ. Κουτσούμπα. Το λέει και η κόρη μου η Δάφνη συνέχεια. Μπαίνω στο σπίτι και μου λέει… “Αυτοί είστε”», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κ. Μητσοτάκης.

Εξίσου διασκεδαστική στιγμή ήταν και η απάντησή του όταν ρωτήθηκε πόσο δύσκολο είναι να είσαι πρωθυπουργός.«Πολύ πιο δύσκολο. Παρότι ήμουν αρκετά καλά προετοιμασμένος, και ψυχολογικά, έχοντας κι εγώ βιώσει μέσα από την οικογενειακή μου ανατροφή τι σημαίνει να είσαι σε ένα περιβάλλον το οποίο είναι κοντά στην εξουσία, αλλά έχοντας κάνει και μία προετοιμασία γι’ αυτά τα οποία θέλαμε να κάνουμε, αισθανόμουν ότι ήμουν αρκετά έτοιμος. Αλλά η αλήθεια είναι ότι τίποτα δεν σε προετοιμάζει για το βάρος της ευθύνης όταν κάθεσαι σε αυτήν την καρέκλα», απάντησε εκ βαθέων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Keywords
Τυχαία Θέματα