Μιωνής: «Με τον φίλο μου Βαρβιτσιώτη τα λέμε και για τη Λίστα Λαγκάρντ»

Σοβαρά ερωτηματικά για την αντικειμενικότητα του βουλευτή της ΝΔ κι αντιπροέδρου της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής για τη Λίστα Λαγκάρντ, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη προκύπτουν από την εξέταση στο Ισραήλ του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο επιχειρηματίας, το fund του οποίου συνδέεται με το λογαριασμό των 500.000.000 ευρώ στην HSBC Ελβετίας, όχι μόνο παραδέχθηκε ότι ήταν συμμαθητής και συμφοιτητής του κ. Βαρβιτσιώτη, αλλά κι ότι παραμένει στενός του φίλος και συζητούν ακόμα και για τη Λίστα Λαγκάρντ.

Στο μεταξύ, στις 27 Ιουνίου αναμένεται τελικώς να καταθέσει στην Προανακριτική ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών είχε κληθεί να απολογηθεί σήμερα Δευτέρα, αλλά ζήτησε και πήρε μέσω του συνηγόρου του μια νέα παράταση δέκα ημερών προκειμένου να μελετήσει τη δικογραφία που παρέλαβε πριν λίγες ημέρες. Με αυτά τα δεδομένα, η Βουλή αναμένεται να ψηφίσει για το αν θα παραπεμφθεί ο κ. Παπακωνσταντίνου στο Ειδικό Δικαστήριο στις 4 Ιουλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα