«Μεταγραφή» στη ΝΔ ο Μυλωνάκης – Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Πατούλη

Ο Αντώνης Μυλωνάκης από ότι φαίνεται βρήκε νέα πολιτική «στέγη», περίπου τρεις μήνες μετά την αποχώρηση του από την Ελληνική Λύση καθώς θα είναι υποψήφιος με το Γιώργο Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής.

Η αλήθεια είναι πως με τη φυγή του είχε ξεσπάσει «πόλεμος» μεταξύ του ίδιου και του Κυριάκου Βελόπουλου με τον

αρχηγό της Ελ. Λύσης να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για «φλερτ» μεταξύ του πρώην Βουλευτή του και της Νέας Δημοκρατίας.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι μάλλον επιβεβαιώθηκε ο κ. Βελόπουλος αφού έμμεσα και όχι στην κεντρική πολιτική σκηνή, ο κ. Μυλωνάκης εν τέλει προσχώρησε στη ΝΔ.

Την υποψηφιότητα του στο πλευρό του Γ. Πατούλη έκανε ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Αττικής:

«Αποτελεί τιμή για μένα προσωπικά και για την Παράταξή μας, να υποδεχόμαστε στην οικογένεια της Νέας Αρχής, τον κ. Αντώνη Μυλωνάκη, έναν εξαίρετο στρατιωτικό, έγκριτο δημοσιογράφο και δραστήριο πολιτικό, ο οποίος υπηρέτησε την πατρίδα και τον άνθρωπο.

Οκ. Μυλωνάκης, μέσα από τη μαχητικότητα και την υπεράσπιση των αρχών και των αξιών του, αγωνίστηκε για τον πολίτη», ανέφερε ο Γιώργος Πατούλης, σχολιάζοντας τη «μεταγραφή» του Αντώνη Μυλωνάκη και πρόσθεσε:

«Το ήθος και ο επαγγελματισμός που τον διακρίνουν, αποτελούν χαρακτηριστικά στοιχεία των συμπολιτών μας που συνειδητά αποφάσισαν να ενασχοληθούν με τα κοινά. Αυτούς τους ανθρώπους, νιώθω χαρούμενος που τους έχουμε δίπλα μας.

Καλωσορίζω τον Αντώνη Μυλωνάκη στη Νέα Αρχή και του εύχομαι, να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε, αυτή τη φορά, μέσα από την αυτοδιοίκηση, υπηρετώντας τα δικαιώματα του πολίτη, με την ίδια θέρμη και αφοσίωση. Συνεχίζουμε όλοι ενωμένοι, για να πάμε την Αττική ακόμα πιο ψηλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα