Μεσαίωνας-Απίστευτος λίβελος για τους ομοφυλόφιλους από τον εκδότη του ekklisiaonline

Τα πράγματα αλλάζουν. Οι άνθρωποι λένε πλέον ελεύθερα τη γνώμη τους, ανοιχτά και μάλιστα χωρίς κόμπλεξ. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει για τους κύκλους τι εκκλησίας και όσους την περιβάλουν. που δύο άνδρες αποφάσισαν να δώσουν ένα φιλί και τώρα, θα πέσουνε μηνύσεις. Η Εκκλησία που είναι αντίθετη δεν στα διαζύγια, στις αμβλώσεις, στον πολιτικό γάμο, στο σύμφωνο συμβίωσης, τώρα ενοχλήθηκε κατα πώς φαίνεται από που δύο άνδρες αποφάσισαν να δώσουν ένα φιλί και τώρα, θα πέσουνε μηνύσεις. Αυτό δείχνει η κίνηση του εκδότη του ekklisiaonline, Καραγιάννη Ανδρέα, που απειλεί πως θα κινηθεί νομικά και θα κάνει καταγγελία στο ΕΣΡ, επειδή ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης έδωσε ένα φιλί στον Θεοχάρη Ιωαννίδη στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, προκειμένου να στείλει το μήνυμα πως «τα φιλιά είναι ωραία».

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Night Out», όπου βρέθηκε ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης, λίγα λεπτά μετά το φινάλε του πρώτου κύκλου του εξαιρετικά επιτυχημένου «Maestro».

Ο Αλμπάνης σχολίασε, μεταξύ άλλων, τη σκηνή του φιλιού μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών – Ορέστη Χαλκιά και Γιώργου Μπένου.

Ο εκδότης για το φιλί Αλμπάνη – Ιωαννίδη

Η σκηνή φαίνεται ότι ενόχλησε τον Ανδρέα Καραγιάννη, ο οποίος μέσω του Ekklisiaonline επιδόθηκε σε έναν απίστευτο λίβελο για τους ομοφυλόφιλους, όπου μεταξύ άλλων σημείωσε πως «η ομοφυλοφιλία αντίκειται στο δημιουργικό σχέδιο του Θεού για τη ενότητα του ανθρωπίνου γένους, η οποία έγκειται στην ύπαρξη δύο φύλων, του αρσενικού και του θηλυκού.

Σε άλλο σημείο τονίζει πως «ο Απόστολος Παύλος και οι Πατέρες της Εκκλησίας έχουν εκφραστεί αυστηρά κατά της ομοφυλοφιλίας και θεωρούν ότι δεν πρόκειται περί συντροφικότητας, αλλά περί διαστροφικής φιληδονίας ορισμένων προσώπων, που δεν είναι από τη φύση τους τέτοια, αλλά γίνονται εξαιτίας της ακολασίας και του έκφυλου τρόπου ζωής τους. Άρα η θεολογία μας δεν αφήνει περιθώρια να δικαιολογηθεί η ομοφυλόφιλη πράξη και κατάσταση, πολλώ δε μάλλον να γίνει αποδεκτή ως φυσική αδυναμία και να μη θεωρείται αμάρτημα, αστοχία δηλαδή από τον αρχικό προορισμό του ανθρώπου που είναι το «καθ’ ομοίωσιν».
Keywords
Τυχαία Θέματα