Με στυλίστρια και… βεστιάριο ρούχων η επίσκεψη της Ζέττας Μακρή σε καταφύγιο αδέσποτων ζώων (εικόνες)

Με όλη την γκαρνταρόμπα της βρέθηκε σήμερα στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων του δήμου Αθηναίων, η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, σε μια επαγγελματική φωτογράφηση που θα ζήλευαν και πρωταγωνίστριες του Hollywood.

Όπως φαίνεται και σε φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το koutipandoras.gr, η υφυπουργός μετέβη στον χώρο του καταφυγίου συνοδευόμενη από την αστυνομική της φρουρά, αλλά και ένα

ολόκληρο… «βεστιάριο» ρούχων, προκειμένου να φωτογραφηθεί με ζώα του καταφυγίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί με την κ. Μακρή και τα ρούχα της, στον χώρο του καταφυγίου βρέθηκε και η στυλίστριά της, ενώ η μεγάλη γκάμα ρούχων που ήρθαν κρεμασμένα με επαγγελματικό τρόπο, μετακινούνταν από τους… χειροδύναμους αστυνομικούς που κανονικά είναι επιφορτισμένοι με την προστασία της.

Οι ίδιες πληροφορίες του koutipandoras.gr αναφέρουν ότι υπήρξε έντονος εκνευρισμός από μερίδα εθελοντών που βρέθηκαν στον χώρο του καταφυγίου σήμερα, καθώς έγιναν μάρτυρες της… «επιλεκτικότητας» της υπουργού σε σχέση με το ποια σκυλιά θα επέτρεπε να την πλησιάσουν.

Σε κάθε περίπτωση, είναι δεδομένο ότι μια επαγγελματική φωτογράφιση έχει αυξημένες ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό. Στη γενική «επιστράτευση» λοιπόν που χρειάστηκε για την επικοινωνιακή καμπάνια της υπουργού, συμμετείχαν όπως φαίνεται, φωτογράφοι, φωτιστές, ενδυματολόγοι, αστυνομικοί και… σκυλιά.  Αν μη τι άλλο, πάντως, με τέτοιο crew, η φωτογράφιση πρέπει να ήταν εξαιρετική. Αναμένουμε τη δημοσιοποίησή της για να δούμε τα αποτελέσματα. 

Άλλωστε, είναι γνωστή η ρήση των ειδικών της αμερικανικής σχολής επικοινωνίας, που λένε ότι μια φωτογράφηση με μωρό ή κατοικίδιο εξασφαλίζει σίγουρη επιτυχία στο κοινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα