«Λύγισε» on air η Μίνα Καραμήτρου: «Βάζουν τα σώματά τους μέσα στα βρομόνερα» (video)

Η Μίνα Καραμήτρου συγκινήθηκε στον αέρα του OPEN με αφορμή την ηρωική προσπάθεια νεαρών στην Καρδίτσα να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν στην εφιαλτική κατάσταση πού έχει διαμορφωθεί στον τόπο τους από την κακοκαιρία.

«Να δούμε την εικόνα από την Φαλάνη Λάρισας με τους νεαρούς του χωριού, τους βλέπετε, οι οποίοι είναι με μια φουσκωτή βάρκα στα χέρια. Λίγο νωρίτερα, μας έλεγε η Μαρία Ζαφειρίου, είχαν παραλάβει ένα σακουλάκι με φάρμακα για να το πάνε σε κάποιον, ο οποίος είχε ανάγκη και ήταν αποκλεισμένος μέσα στο σπίτι του. Οι νέοι του χωριού βάζουν

τα πόδια τους, τα σώματα τους μέσα στα βρωμόνερα την στιγμή, μάλιστα, που υπάρχει και οδηγία ότι πρέπει να προσέχουμε», σημείωσε αρχικά η δημοσιογράφος και πρόσθεσε φανερά φορτισμένη:

«Παρ’ όλα αυτά όμως βλέπετε τι κάνουν αυτά τα νέα παιδιά του χωριού για να βοηθήσουν τους μεγαλύτερους και αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Αυτά είναι μαθήματα για όλους μας»

Μαρία, να σου πω κάτι; Αυτά τα παιδιά δεν πρόκειται να πάνε ποτέ χαμένα στη ζωή τους. Αυτά τα παιδιά δεν πρόκειται να πάνε ποτέ χαμένα στη ζωή τους. Ποτέ».

Keywords
Τυχαία Θέματα