Λογοκρισία ΣΚΑΪ σε βίντεο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχωρά η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, καταγγέλοντας τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για λογοκρισία σε προεκλογικό της βίντεο. Το μεσημέρι της Παρασκευής 19/5, ο ΣΚΑΪ επρόκειτο να μεταδώσει βίντεο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αντί όμως να το μεταδώσει όπως του είχε σταλεί, περιέκοψε την αντικυβερνητική εισαγωγή του μέλους της ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Γιάννη Σηφακάκη.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ:

Δείτε

ολόκληρη τη δήλωση του εκπροσώπου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στον ΣΚΑΙ που ο τηλεοπτικός σταθμός έκοψε. Προφανώς ενόχλησαν την ιδιοκτησία του σταθμού οι αναφορές του συντρόφου Γιάννη Σηφακάκη, μέλος της ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και υποψήφιου στην Α΄ Αθήνας, ενάντια στην κυβέρνηση και στην άρχουσα τάξη που υπηρετεί, στην αρχή του βίντεο.

«Στις 21 Μάη μαυρίζουμε τη Νέα Δημοκρατία, με ψήφο ανατροπής στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ!

Μαυρίζουμε την κυβέρνηση που δολοφονεί από τα Τέμπη μέχρι τον φράχτη του Έβρου, την κυβέρνηση των υποκλοπών, την κυβέρνηση των σεξιστών και των πλούσιων βιαστών, την κυβέρνηση που κάνει πλάτη στους φασίστες, που υπηρετεί τους βιομήχανους και τους εφοπλιστές, όλα τα αφεντικά που κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους.

Κάθε ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι δύναμη για το κίνημα της εργατικής τάξης και της νεολαίας. Για τους αγώνες που δώσαμε μαζί. Από τις πύλες των νοσοκομείων μέχρι τα κατειλημμένα θέατρα, από τις σχολές ενάντια στην πανεπιστημιακή αστυνομία μέχρι την απεργία σεισμό φέτος στις 8 του Μάρτη με τις γυναίκες μπροστά. Τις απεργίες που ακύρωσαν στην πράξη τους νόμους Χατζηδάκη και Χρυσοχοϊδη. Τις μάχες για να βάλουμε στη φυλακή τους φασίστες της Χρυσής Αυγής. Τις μάχες που συνεχίζουμε για να βάλουμε το περιβάλλον και τις ζωές μας πάνω από τα κέρδη τους.

Κάθε ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι εγγύηση ότι θα συνεχίσουμε, για να συγκροτήσουμε μαχητική αριστερή ανατρεπτική αντιπολίτευση την επόμενη μέρα.

Για να βάλουμε χέρι στα κέρδη των καπιταλιστών και να βρούμε λεφτά για μισθούς και συντάξεις.

Για να σταματήσουμε τους εξοπλισμούς και να εξασφαλίσουμε σχολεία, νοσοκομεία και παιδικούς σταθμούς.

Για να επιβάλουμε κρατικοποίηση, χωρίς αποζημίωση για τους ιδιώτες και με εργατικό έλεγχο, στις συγκοινωνίες, στην ενέργεια, στο νερό, στις τράπεζες, παντού!

Για να διαγράψουμε το χρέος και να συγκρουστούμε με την Ευρωπαϊκή Ένωση του πολέμου και της φτώχειας.

Για να ανοίξουμε τα σύνορα στους πρόσφυγες και στους μετανάστες.

Ψηφίζουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ για να δώσουμε έκφραση στο αντισυστημικό ρεύμα, που καταγράφηκε και στις πρόσφατες φοιτητικές εκλογές με το μαύρισμα της ΔΑΠ, την άνοδο της Αριστεράς και την άνοδο της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς κοντά στο 20%.

Ψηφίζουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ για να δυναμώσουμε την Αριστερά που δεν μασάει τα λόγια της, όπως η κοινοβουλευτική αντιπολίτευση που συζητάει για κοστολογημένα προγράμματα και διαχείριση του συστήματος. Για να δυναμώσουμε την Αριστερά που δεν μένει στα μισά του δρόμου περιμένοντας να «ωριμάσουν οι συνθήκες». Ψηφίζουμε την Αριστερά της ανατροπής, θέλοντας να κάνουμε το μαύρισμα της Νέας Δημοκρατίας αφετηρία για να προχωρήσουμε στο ξήλωμα συνολικά αυτού του βάρβαρου συστήματος, του συστήματος της καταπίεσης και της εκμετάλλευσης.

Ψήφο ανατροπής λοιπόν, ψήφο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ!»

Keywords
Τυχαία Θέματα