Κραουνάκης: «Δεν έγραψα τραγούδι για να το πει η Πρωτοψάλτη στον Μητσοτάκη» – Τι είπε για Νταλάρα (video)

Στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» μίλησε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος αναφέρθηκε σε πάρα πολλά πρόσωπα της επικαιρότητας, αλλά και σε ζητήματα που τον τελευταίο καιρό έγιναν αντικείμενο συζήτησης στα κανάλια.

Πιο συγκεκριμένα ο σπουδαίος καλλιτέχνης μίλησε ξανά για την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, τονίζοντας ότι δεν ξέρει γιατί έβγαλε το «χοντρή» από τον στίχο, λέγοντας ότι με τον Μπέο μπορεί να είναι,

αλλά τη συγκεκριμένη λέξη να μην τη λέει. Επίσης επισήμανε ότι τον είχε ενοχλήσει όταν στην περίοδο της καραντίνας είχε τραγουδήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς το κομμάτι «Λαϊκά» δεν το έγραψε για αυτόν.

Επίσης έγινε αναφορά και στον Γιώργο Νταλάρα, επισημαίνοντας ότι μπορεί στο παρελθόν να είχαν διαμάχες αλλά τον αγαπάει, λέγοντας στους πάντες να τον αφήσουν ήσυχο.

Πιο αναλυτικά ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε:

«Φυσικά και λέω το «Πάμε στον Άδωνι για καφέ» και μάλιστα την κάνω κιόλας την χοντρή. Η Άλκηστις το έκανε για δικούς της λόγους, επειδή είναι ζαβή ή είναι πολύ ευαίσθητη στα θέματα κοινωνικής πολιτικής. Με τον Μπέο ναι, τη χοντρή όχι – δεν ξέρω τι. Φυσικά αγαπάω την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, της την έχω πει πολλές φορές, δεν είναι η πρώτη φορά που είμαστε σε ένταση, έτσι είναι οι μεγάλες σχέσεις στη ζωή.

Να έρθει ένα καινούριο τραγούδι να μας ενώσει πάλι, έμενα την Άλκηστη και τη Λίνα Νικολακοπούλου, μοιραία και νομοτελειακά θα ξανασυναντηθούμε οι τρεις μας. Δεν με πείραξε που βγήκε η χοντρή από το στίχο, εγώ ο ίδιος κάνω κόψε-ράψε στα τραγούδια μου, απλώς έγινε πολλή φασαρία για το απολύτως τίποτε.

Μάλωσα με την Άλκηστη όταν πήρε τα τραγούδια μου, τα ανέβασε στη νταλίκα και πήγε έξω από τον Μητσοτάκη να κάνει εκείνος την τρελή αποκριά στον κορωνοϊό. «Τα πιο ωραία λαϊκά» μπορεί να το ερμήνευσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, άλλα δεν το έγραψα το τραγούδι για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Βεβαίως και χαιρέτησα τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ στο Ηρώδειο, και ο Μητσοτάκης να ερχόταν θα τον χαιρετούσα. Συμπαθώ τον Κασσελάκη, έχει ένα όνειρο για την πατρίδα του, άλλα δε δίνω δεκάρα τσακιστή για κανέναν πολιτικό πάνω από 10 λεπτά, ούτε για τον Αλέξη Τσίπρα που λατρεύω. Δε θέλω να πριμοδοτήσω με προσωπική ψήφο κανέναν κερατά στην πολιτική.

Λατρεύω Γιώργο Νταλάρα και τον σκασμό όλες. Να μην πηγαίνουν και κρέμονται τα παιδιά για δηλώσεις, παρόλο που εγώ πήρα το μέρος των παιδιών. Αφήστε τον ήσυχο τον Γιώργο Νταλάρα, δεν αλλάζει ο άνθρωπος, τέλος. Στο παρελθόν είχαμε «σκοτωθεί», μου έκανε μήνυση γιατί κάτι είχα πει για την Κύπρο. Δεν εκδικάστηκε, την απέσυρε τη μήνυση ο Νταλάρας μετά από καιρό, αυτός είναι ο Γιώργος, ή τον αγαπάς ή δεν τον αγαπάς, είμαστε πολύ φίλοι με τη γυναίκα του».

Ειδήσεις σήμερα:Νεκρός γνωστός TikToker – Σκοτώθηκε πέφτοντας από ύψος

Τέμπη – Πατέρας θύματος: «Βρέθηκε DNA και κόκαλα, δε γλιτώνουν τα κάγκελα δύο βουλευτές της ΝΔ» (video)

Ψωμιάδης: Χαμός στο Πρωινό με την Βουλγαράκη – «Εσείς ποια είστε που με κρίνετε;» (video)

Κολωνός: Απαλλαγή Μίχου για τον βιασμό της 12χρονης προτείνει ο εισαγγελέας

Keywords
Τυχαία Θέματα