Κουκάκης: Πρόσωπα του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος σχετίζονται με τη εταιρία που εμπορεύεται το Predator

Την πεποίθησή του ότι «πρόσωπα που συσχετίζονται με το πρωθυπουργικό περιβάλλον έχουν συναλλαγές με την εταιρεία Intellexa η οποία εμπορεύεται το κακόβουλο λογισμικό Predator» επανέλαβε τη Δευτέρα στο πλαίσιο συνέντευξης «Στο Κόκκινο 105.5» και στη Βούλα Κεχαγιά, ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης.

«Η εταιρία που εμπορεύεται το Predator συνεχίζει ανενόχλητη την δραστηριότητά της στην Ελλάδα» τόνισε ο Θανάσης Κουκάκης και συμπλήρωσε: «Πρέπει να μπει εισαγγελέας στα
γραφεία της Intellexa. Μετακόμισε από το Ελληνικό στο Χαλάνδρι, προχωρεί σε προσλήψεις, φέρνει στελέχη από το Ισραήλ και την συνεπικουρούν στο έργο της. Αυτή η εταιρία χαίρει προστασίας από την κυβέρνηση και οι εισαγγελικές αρχές δεν την έχουν ενοχλήσει. Ο μόνος που την ενόχλησε ήταν η Εθνική Αρχή Διαφάνειας κι αυτή προσχηματικά για να διαπιστώσει αν η εταιρία έχει κάποια σύμβαση με το ελληνικό Δημόσιο».«Ήδη από τα ρεπορτάζ που έχουν δημοσιευτεί από το Reporters United και το Insider και είναι πυρετώδης η δημοσιογραφική εργασία. Αναμένονται αποκαλύψεις τις επόμενες ημέρες δείχνουν άμεσα ότι πρόσωπα κοντά στο πρωθυπουργικό περιβάλλον έχουν συναλλαγές με εκπροσώπους της Intelexxa και της συναλλασσόμενης με την τελευταία εταιρία Crickel, η οποία τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει συμβάσεις με το ελληνικό Δημόσιο για συστήματα ασφαλείας με την Ελληνική Αστυνομία και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη» επισήμανε ο δημοσιογράφος και περιέγραψε το τρίπτυχο των υποκλοπών.

«Τα πράγματα είναι απλά. Intellexa-Crickel-Μέγαρο Μαξίμου, όσα πρόσωπα σχετίζονται με αυτούς τους τρεις παράγοντες σχετίζονται με τις παρακολουθήσεις», πρόσθεσε ο Θανάσης Κουκάκης.

Παράλληλα, χαρακτήρισε «μείζον θέμα» την απόπειρα παρακολούθησης του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη και διερωτήθηκε κατά πόσον εφικτό είναι να διαπιστωθεί πόσοι ακόμη έχουν πέσει θέμα παρακολούθησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα