Κώστας Κωστόπουλος: Ξεκίνησε η δίκη του σκηνοθέτη για τον βιασμό της Έλενας Αθανασοπούλου – Ποιοι γνωστοί ηθοποιοί θα καταθέσουν

Ξεκίνησε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο μια δίκη που συγκαταλέγεται στο metoo, καθώς θα καθίσει στο ειδώλιο του κατηγορουμένου ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος με την κατηγορία του βιασμού της Έλενας Αθανασοπούλου τον Ιούλιο του 2010.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την καταγγελία που έκανε η δεύτερη, ο σκηνοθέτης του «Σασμού» είχε πει «Αρνούμαι παντελώς όλη την κατηγορία», με την κοπέλα να τονίζει ότι όλα ξεκίνησαν το 2009 όταν οι δυο τους γνωρίστηκαν σε επαγγελματικό πλαίσιο.

Το καλοκαίρι της επόμενης χρονιάς όμως ο Κωστόπουλος της είχε πει να βγούνε για φαγητό και μετά να πάνε με κοινή παρέα σε κλαμπ και τότε σύμφωνα με την Έλενα Αθανασοπούλου ο σκηνοθέτης τη βίασε στο αμάξι.

Η ίδια είχε πει: «Δεν ένιωθα καθόλου καλά και φοβόμουν ότι θα λιποθυμήσω. Του είπα να φύγουμε γιατί δεν ένιωθα καλά. Από τη στιγμή που φύγαμε από το μαγαζί μέχρι τη στιγμή που επανήλθαν οι αισθήσεις μου, έχω κενό μνήμης.

Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι, τη στιγμή που άνοιξα τα μάτια μου και γύρισαν οι αισθήσεις μου, ήμασταν μέσα στο αυτοκίνητό του και αυτός είχε διεισδύσει με το γεννητικό του όργανο στο σώμα μου και συνουσιαζόταν με εμένα εν αγνοία μου και χωρίς τη δική μου συναίνεση».

Κώστας Κωστόπουλος – Οι γνωστοί ηθοποιοί που θα καταθέσουν στη δίκη του

Στο δικαστήριο κατά την περίοδο της δίκης θα βρίσκονται αρκετοί ηθοποιοί σαν μάρτυρες των δυο πλευρών. Μεταξύ αυτών κατέθεσαν η Μαρκέλα Γιαννάτου και Μαρία Τζομπανάκη, ενώ αναμένεται στο μέλλον το ίδιο να κάνουν και οι Κατερίνα Διδασκάλου και ο Κώστας Αρζόγλου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ακρίτα για Καρυστιανού: «Σηκώνει στις πλάτες της τον λυγμό και τον θυμό ενός ολοκλήρου λαού»

Χολαργός: Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα – Συναγερμός στην περιοχή

ΜΑΤατζής σε νέα εκδοχή αλλά… «Μπένι Χιλ» στο ΑΠΘ γίνεται viral (video)

Καρυστιανού: «Ντροπή να ξενιτευτώ για να βρω δικαίωση – Δεν περιμέναμε τίποτα περισσότερο από την εξεταστική» (ηχητικό)

Keywords
Τυχαία Θέματα