Κολωνός: Στη φυλακή οι δύο κατηγορούμενοι – Ραγδαίες εξελίξεις

Στη φυλακή οδηγούνται οι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, μετά τις απολογίες τους ενώπιον της 33ης τακτικής ανακριτρίας.

Στη σύντομη διαδικασία που προηγήθηκε, καθώς ο περισσότερος χρόνος αναλώθηκε στην προσπάθεια διορισμού δικηγόρου για τους δύο κατηγορούμενους Ηλία Μίχο και Γιάννη Σοφιανιδη, και οι δύο φέρονται να ομολόγησαν μόνο τη «συνεύρεση τους» με παιδί.

Ο Μίχος αρνήθηκε να αναφερθεί σε όλες τις άλλες κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ενώ ο δεύτερος φέρεται να μην αποδέχεται την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων που του αποδίδεται, όπως και

στον καταστηματάρχη, από χθες μετά την συμπληρωματική δίωξη που ασκήθηκε.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας, μετά το πέρας της απολογητικής διαδικασίας, ομόφωνα έκριναν πως οι δύο κατηγορούμενοι πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή.

Κολωνός: Προς σύλληψη η μητέρα της 12χρονης

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σύμφωνα με πληροφορίες σε βάρος της μητέρας του παιδιού και από λεπτό σε λεπτό αναμένεται η σύλληψή της.

Υπενθυμίζεται πως μόλις πριν από λίγο, είχαν γίνει αναφορές πως από λεπτό σε λεπτό αναμενόταν η έκδοση εντάλματος σύλληψης συγγενή από το πολύ στενό οικογενειακό περιβάλλον της 12χρονης που ο 53χρονος βίαζε και εξέδιδε στον Κολωνό.

Αύριο, αναμένεται να δώσει συμπληρωματική κατάθεση η 12χρονη

Αύριο Πέμπτη (13.10.2022) η 12χρονη αναμένεται να δώσει νέα συμπληρωματική κατάθεση στο Τμήμα Ανηλίκων, όπως δήλωσε στα δικαστήρια η δικηγόρος της οικογένειας του 12χρονου θύματος βιασμού και εκπόρνευσης στον Κολωνό, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Η δικηγόρος εκτίμησε ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά τα οποία έπεσαν θύμα εκμετάλλευσης, όπως η 12χρονη στον Κολωνό, ενώ χαρακτήρισε βάσιμη τη μαρτυρία της γυναίκας, η οποία νωρίτερα είχε δημοσίως καταγγείλει ότι το παιδί εκδίδονταν από τον 53χρονο στον οίκο ανοχής της.

Keywords
Τυχαία Θέματα