Κολακείες από την Ελεονώρα Μελέτη στον Μητσοτάκη – Η αντίδραση του Τσουρού (video)

Οι εκλογές πλησιάζουν και έτσι σιγά-σιγά και οι πιο «ανάλαφρες» εκπομπές μπαίνουν στο κόλπο έμμεσης ή άμεσης στήριξής της κυβέρνησης.

Για παράδειγμα στη σημερινή της εκπομπή η Ελεονώρα Μελέτη είχε να πει… τα καλύτερα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ευτυχώς που παρενέβη ο Κώστας Τσουρός και κάπως ισορρόπησε η κατάσταση.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι έστειλε μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη

μετά την τραγική υπόθεση του Κολωνού και μάλιστα αυτός απάντησε. Απίστευτα πράγματα…

Με αφορμή τη συνάντηση της Βάνας Μπάρμπα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ότι πριν από λίγο καιρό έστειλε μήνυμα στον πρωθυπουργό, με αφορμή την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Όπως είπε η παρουσιάστρια, ήταν αρκετά ταραγμένη και δεν περίμενε απάντησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ωστόσο ο ίδιος αποκρίθηκε.

«Θα μοιραστώ κάτι τελείως δικό μου, μετά τη συνεργασία που είχαμε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την καμπάνια του 15900, για τη γραμμή κακοποιημένων γυναικών, όταν έγινε γνωστή η υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, συναισθηματικά καταβεβλημένη και σε πολύ μεγάλη ταραχή, πήρα την πρωτοβουλία και του έστειλα μήνυμα στο Instagram.

Δεν περίμενα ποτέ ούτε ότι θα το διαβάσει, ούτε ότι θα το δει. Του είπα ότι πρέπει οπωσδήποτε να κάνει κάτι ώστε τα παιδιά σε αυτή τη χώρα να νιώθουν ασφαλή. Και όχι μόνο το είδε, απάντησε κιόλας. Αυτό είναι ένα καλό στοιχείο ενός ανθρώπου που έχει τα αφτιά του ανοιχτά στους πολίτες, δήλωσε αναλυτικά η Ελεονώρα Μελέτη

«Το καλό θα ήταν να έχει τα αφτιά του ανοιχτά σε όλους τους πολίτες και όχι στη Μπάρμπα και στη Μελέτη», ήταν η άμεση απάντηση από τον Κώστα Τσουρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα