Κέρκυρα: Αγριος ξυλοδαρμός ανηλίκου – 15χρονος του έσπασε τη μύτη και τη γνάθο

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε 16χρονος μαθητής της πρώτης Λυκείου από επίσης ανήλικο παιδί, στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με το corfutvnews.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στις 10 το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο 16χρονος πήγε στην πλατεία Ψυχιατρείου με την παρέα του. Τότε ένας άλλος μαθητής τον κάλεσε να μπει εντός του χώρου του πρώην Ψυχιατρείου που υπάρχει αναψυκτήριο για να μιλήσουν.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγελει ο πατέρας, όταν ο γιος του πήγε εκεί ένας μαθητής 3ης Γυμνασίου, 15 ετών, άρχισε να τον

χτυπάει με μπουνιές με αποτέλεμα ο γιος του να πέσει αναίσθητος. Παρόλα αυτά ωστόσο ο 15χρονος συνέχισε να χτυπάει τον 16χρονος.

Μετά από λίγο ο 15χρονος τράπηκε σε φυγή και ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται πολυτραυματίας, με σπασμένη μύτη, σπασμένη γνάθο, εξάρθρωση γονάτου και μώλωπες στο σώμα του.

 Συνελήφθησαν ο 15χρονος και οι γονείς του

Οι γονείς προχωρησαν σε καταγγελία στο ΑΤ Κέρκυρας και ο δράστης του ξυλοδαρμού συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου, ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Χθες το μεσημέρι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Σύμφωνα με τον νέο Ποινικό Κώδικα ο ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος όπως και οι γονείς του, αφού δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

Σύμφωνα με το τοπικό Μέσο, η Εισαγγελική Αρχή θα αποφασίσει εάν υπάρχει επικίνδυνη σωματική βλάβη ή όχι μόλις προσκομιστούν οι ιατρικές εξετάσεις και η ιατροδικαστική έκθεση και ολοκληρωθεί η δικογραφία.

Keywords
Τυχαία Θέματα