Κέιτ Μίντλεντον: Το συγκλονιστικό μήνυμα που της έστειλε 8χρονη η οποία νίκησε τον καρκίνο «Πάλεψε όπως εγώ, θα είσαι δυνατή»

Σαν βόμβα έσκασε στη Μεγάλη Βρετανία η σοκαριστική είδηση για την υγεία της Κέιτ Μίντλεντον, η οποία ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο, με όλο τον κόσμο να απλώνει ένα τεράστιο πέπλο συμπαράστασης προς τη Βασίλισσα της Ουαλίας.

Μάλιστα αρκετοί δεν έχουν ξεχάσει το τεράστιο φιλανθρωπικό έργο της ίδιας, η οποία στο παρελθόν έχει κάνει πάρα πολλές ενέργειες, με μια απ’ αυτές να είναι από το 2021 όταν και είχε συναντηθεί με την 5χρονη, τότε, Μίλα Σνέντον, η οποία έπασχε από καρκίνο. Μάλιστα η ιστορία του κοριτσιού τότε είχε συγκινήσει ολόκληρη τη Μεγάλη Βρετανία.

lang="en" dir="ltr">Kate Middleton keeps her promise to five-year-old Mila Sneddon by wearing pink as they meet in person pic.twitter.com/Qj4ODhslJM

— The Sun (@TheSun) May 28, 2021

Η ίδια φαίνεται πως δεν ξέχασε ποτέ την Κέιτ και σήμερα, στα 8 της χρόνια, μετά τη δημοσιοποίηση της δυσάρεστης είδησης το κοριτσάκι έστειλε ένα γράμμα στη Μίντλεντον που έκανε τους πάντες να συγκινηθούν.

Πιο συγκεκριμένα αυτό ανέφερε: «Θα είσαι γενναία γιατί ήμουν κι εγώ και θα το πολεμήσεις όπως έκανα κι εγώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > KoutiPandoras