Καισαριανή: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης με την σύριγγα

Ταυτοποιήθηκε από τις Αρχές ο δράστης της επίθεσης με σύριγγα σε βάρος μιας 26χρονης στη μέση του δρόμου νωρίς το βράδυ της περασμένης Τρίτης στην Καισαριανή.

Το περιστατικό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας περιπτέρου όπου και φαίνεται το πρόσωπό του άνδρα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί μπόρεσαν μέσα από ανάλυση του βίντεο να ταυτοποιήσουν τον δράστη, χωρίς όμως να έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν μέχρι στιγμής.

Η επίθεση σημειώθηκε

το βράδυ της 29ης Αυγούστου κοντά στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Καισαριανή, ενώ η 26χρονη περπατούσε στο δρόμο με μια άλλη γυναίκα. Στο βίντεο, ο δράστης φαίνεται να την πλησιάζει από πίσω και, αφού βεβαιωθεί ότι κανείς δεν παρακολουθεί, αδειάζει το περιεχόμενο της σύριγγας πάνω στη νεαρή γυναίκα και έπειτα τρέπεται σε φυγή.

Τη στιγμή του περιστατικού, η 26χρονη δεν είχε συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί. Ωστόσο, όταν πήγε στο σπίτι της και δύο ημέρες αργότερα, έκανε καταγγελία στην αστυνομία.

Πιστεύεται ότι το υγρό που χρησιμοποίησε μπορεί να ήταν σπέρμα, αλλά αναμένονται εργαστηριακές εξετάσεις για να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν αυτή την υποψία. Επιπλέον, η κοπέλα έχει υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μόλυνσης, αλλά όλα τα αποτελέσματα αναμένονται σε 25 ημέρες.

Σε βάρος του δράστη έχει σχηματιστεί δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα