ΗΠΑ – Μακελειό στο Μέιν: Εντοπίστηκε νεκρός ο δράστης

«Είναι νεκρός (…) Η πολιτειακή αστυνομία του Μέιν εντόπισε το πτώμα», δήλωσε η κυβερνήτης Τζάνετ Μιλς, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, σημαίνοντας το πέρας 48 ωρών εντατικών ερευνών, άγχους και εγκλεισμού των κατοίκων τις πόλης Λιούιστον.

Ο Ρόμπερτ Καρντ, 40 ετών, έφεδρος του στρατού, φαίνεται πως αυτοκτόνησε με όπλο, σύμφωνα με τον Μάικλ Σόσακ, αξιωματούχο αρμόδιο για τη δημόσια ασφάλεια στην πολιτεία Μέιν. Οι αρχές πάντως, δεν ήταν σε θέση να πουν σε αυτό το στάδιο πότε ο δράστης έβαλε τέλος στη ζωή του. Το πτώμα του εντοπίστηκε

σε μικρή απόσταση από κέντρο ανακύκλωσης στο οποίο εργαζόταν ως την πρόσφατη απόλυσή του.

Το βράδυ της Τετάρτης, οπλισμένος με ημιαυτόματο τουφέκι, ο Καρντ άνοιξε πυρ μέσα σε αίθουσα μπόουλινγκ στο Λιούιστον και, περίπου 10 λεπτά αργότερα, σε εστιατόριο-μπαρ της πόλης 36.000 κατοίκων, σκοτώνοντας 18 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 13.

Το πτώμα του βρέθηκε κοντά σε ποταμό στο Λίσμπον Φολς, περίπου 20 λεπτά από τη Λιούιστον, χθες Παρασκευή περί τις 19:45 (σ.σ. τοπική ώρα· σήμερα στις 02:45 ώρα Ελλάδας). Το όχημά του εντοπίστηκε στην ίδια περιοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα