Ημέρα ντροπής για τη χώρα: Θύελλα αντιδράσεων για τη καταδίκη της Ελλάδας από το Ευρωκοινοβούλιο

Απίστευτα είναι όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες μετά τον διεθνή διασυρμό της χώρας σε ολόκληρη την Ευρώπη, μετά την είδηση ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποφάσισε να καταδικάσει την Ελλάδα για την υποβάθμιση του κράτους δικαίου και την ελευθερία του Τύπου.

Το ψήφισμα ενέκρινε η Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίο. Υπέρ της έγκρισης ψήφισαν 330 ευρωβουλευτές, ενώ αρνητικά τοποθετήθηκαν 254. Ακόμη 26 απείχαν.

Επίσης στο κενό φαίνεται πως έπεσαν οι προσπάθειες της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να αποτραπεί η ψήφιση, με την κυβέρνηση πλέον να έχει στις πλάτες της ακόμα μια ντροπιαστική απόφαση

για την οποία είναι υπεύθυνη.

Όπως είναι λογικό η συγκεκριμένη εξέλιξη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις του κόσμου, καθώς η σημερινή ημέρα αποτελεί ντροπή για την Ελλάδα, με αρκετούς χρήστες του Twitter (X) να εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια τους. Αρκετοί αναφέρουν ότι πιο κάτω απ’ αυτό δεν έχει, ενώ άλλοι στέκονται στο γεγονός ότι πρώτη φορά στα χρονικά συμβαίνει κάτι τέτοιο στη χώρα μας.

Δείτε τις σφοδρές αντιδράσεις

⁉️ Ποια άμεσα μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά την καταδίκη της για το κράτος δικαίου και την ελευθερία του τύπου από το Ευρωκοινοβούλιο;

Keywords
Τυχαία Θέματα