Η πρώτη αντίδραση του ΜέΡΑ25 για το exit poll

Στην εκτίμηση πως οι ψηφοφόροι του «ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη» δεν φαίνονται στις δημοσκοπήσεις, εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, αμέσως μετά την ανακοίνωση του exit poll.

Εκλογές 2023: Η πρώτη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τα αποτελέσματα του exit poll

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Εκλογές 2023: Η πρώτη αντίδραση
του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τα αποτελέσματα του exit poll

Συγκεκριμένα, η πρώτη αντίδραση του εκπρόσωπου Τύπου του «ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη», Έρικ Έντμαν, ήταν ότι «ο κόσμος που μας αντιπροσωπεύει δεν φαίνεται στις δημοσκοπήσεις. Με τα επίσημα αποτελέσματα θα φανεί ότι το κόμμα είναι εδώ για να μείνει».

Η πρώτη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ για το exit poll

«Αναμένουμε να δούμε τα πραγματικά αποτελέσματα» σχολιάζουν πηγές της Κουμουνδούρου, ενώ παράλληλα επισημαίνουν ότι τα exit poll διαχρονικά υποεκτιμούν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, οι ίδιες πηγές σχολιάζουν ότι το 40% των ψηφοφόρων, δηλαδή, παραπάνω από έναν στους τρεις, δεν απάντησαν στο exit poll, γεγονός που ενισχύει την πεποίθηση για αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων.

Αναμονή, λοιπόν, επισημαίνουν από την Κουμουνδούρου για τα πραγματικά αποτελέσματα, καθώς υπάρχει εμπειρία από πολλές εκλογικές αναμετρήσεις και «γνωρίζουμε ότι τα πραγματικά αποτελέσματα μπορεί να είναι διαφορετικά» όπως σχολιάζουν καταληκτικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα