Η πιο φαιδρή επίθεση στους New York Times έγινε από τον… Παπαπαναγιώτου: Μέχρι και ο Βαξεβάνης έχει γράψει άρθρο

Tο χθεσινό άρθρο του Αλεξάντερ Κλαπ στους New York Times για το σκάνδαλο των υποκλοπών και όχι μόνο, έχει προκαλέσει πραγματικό πανικό στο Μαξίμου.

Η κυβέρνηση περνώντας στην αντεπίθεση μετά από πολλές ώρες μαζικής κατακραυγής, ενεργοποίησε το μόνο σχέδιο που γνωρίζει καλά. Μια χυδαία εκστρατεία απαξίωσης των New York Times και προσωπικά του ίδιου του δημοσιογράφου,

Αλεξάντερ Κλαπ.

Φυσικά από αυτόν τον κατήφορο δεν θα μπορούσε να λείπει ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαπαναγιώτου που με αλλεπάλληλες αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο Twitter, επιχειρεί να βάλει το λιθαράκι του στην προσπάθεια «δολοφονίας χαρακτήρα» του συνάδελφού του.

Ποιος είναι ο Αλεξάντερ Κλαπ που έγραψε για τη «σαπίλα στη καρδιά της Ελλάδας» στους New York Times

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ποιος είναι ο Αλεξάντερ Κλαπ που έγραψε για τη «σαπίλα στη καρδιά της Ελλάδας» στους New York Times

Στο θρεντ του Μ.Παπαδημητρίου ο Αλεξάντερ Κλαπ παρουσιάζεται ως εχθρός της Ελλάδας, όργανο της  αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ και άλλα τέτοια «όμορφα». Βέβαια Μπάμπης και γέλιο πάνε μαζί και ο δημοσιογράφος στην αγωνία του να πλήξει τους New York Times (…ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου τους New York Times), παράθεσε ένα επιχείρημα που χάρισε απίστευτο γέλιο.

«Και για γίνει ακόμα πιο αντιληπτό, ακόμα και ο Βαξεβάνης-ως guest -έχει γράψει άρθρο στους ΝΥΤ…», σημειώνει ο Παπαναγιώτου.

Δείτε αναλυτικά το θρεντ του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου:

Ούτε Πούλιτζερ,ούτε άγνωστος είναι ο A.Clapp που έγραψε-ως guest- «σπρωγμένο» άρθρο γνώμης στ NYT & τον έκανε σημαία η παράγκα της ενημέρωσης

Είναι ο ίδιος άνθρωπος,που το 2020 όταν η Ελλάδα δεχόταν υβριδικό πόλεμο στ Έβρο από τον Ερντογάν,ασκούσε κριτική στην Ελλάδα!

Μη μασάτε

— Μπ. Παπαπαναγιώτου (@bpapapanagiotou) August 22, 2022

O A. Clapp έχει γνωστή ιδεολογική τοποθέτηση στην άκρα αριστερά (μέχρι και η εξωκοινοβουλευτική ΟΑΚΚΕ(!!) έχει αναδημοσιεύσει άρθρα του) και συνεργάζεται με την New Left Review. Ζει στην Αθήνα και είναι Freelancer. Δεν εργάζεται στους ΝΥΤ.

— Μπ. Παπαπαναγιώτου (@bpapapanagiotou) August 22, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα