«Η μισή ζωή μου…» – Συγκλονισμένη η Καλογεροπούλου με την απώλεια του Γιάννη Φέρτη (Video)

Θλίψη επικρατεί στον καλλιτεχνεικό χώρο μετά την είδηση της απώλειας του Γιάννη Φέρτη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στα 86 του χρόνια, την Κυριακή 14 Απριλίου.

Συνάδελφοι του γνωστού ηθοποιού και θαυμαστές σπεύδουν να τον αποχαιρετήσουν μέσα από τα social media. Συγκλονισμένη η Ξένια Καλογεροπούλου μίλησε στο OPEN για τον πρώην σύντροφό της.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος αποκάλυψε το δυσάρεστο γεγονός, με νέα του ανάρτηση στα social media

έκανε γνωστό πως η κηδεία του ηθοποιού θα γίνει την Τρίτη 16/04 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, ενώ παράλληλα έγραψε πως επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να ενισχυθεί το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του Σ.Ε.Η.

«Την Τρίτη στις 12:00 το μεσημέρι από το πρώτο κοιμητήριο των Αθηνών θα γίνει η εξόδιος ακολουθία για τον αγαπημένο μας Γιάννη Φέρτη. Αντί στεφάνων η οικογένεια προτείνει να ενισχυθεί το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την κηδεία του Γιάννη Φέρτη.

Συγκλονισμένη η Ξένια Καλογεροπούλου μίλησε στο OPEN για τον πρώην σύντροφό της. Ο Γιάννης Φέρτης είχε παντρευτεί τρεις φορές και ο πρώτος γάμος του ήταν με την Ξένια Καλογεροπούλου. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 1964, έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης και χώρισαν το 1972.

«Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη, τα νιάτα μου. Ήταν χαρισματική περίπτωση ανθρώπου και αγαπηθήκαμε πολύ. Και που χωρίσαμε πάλι αγαπιόμασταν…»

Δείτε το βίντεο:

Σε συνέντευξη της στο Στούντιο 3 είχε πει:

«Περάσαμε πολλά με τον Γιάννη. Και καλά και κακά και θριάμβους και αποτυχίες. Αυτά τα δέκα χρόνια που ήμασταν μαζί περάσαμε πολλά. Μάλιστα αρκετά χρόνια μετά, όταν είχαμε χωρίσει και ήμουν με τον Κωστή Σκαλιόρα, ανεβάσαμε την Λοκαντιέρα όπου είχε έναν πολύ ωραίο ρόλο για τον Γιάννη και του το πρότεινα. Ήρθε λοιπόν μετά από πολλά χρόνια ο Γιάννης και παίξαμε μαζί στο θέατρο Πόρτα και ο κόσμος χαιρόταν που μας έβλεπε και πάλι μαζί, ενώ εμάς πάλι μας φαινόταν τελείως φυσικό γιατί είχαμε μεγάλη οικειότητα και αγάπη άσχετα με το αν είχαμε χωρίσει».

Ειδήσεις σήμερα:

Ανησυχητική δήλωση Μεϊμαράκη για εμπλοκή της Ελλάδας στη Μέση Ανατολή: «Είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε τον καναπέ» (video)

Eυρωεκλογές 2024: Με ποιο κόμμα θα είναι υποψήφιος ο Μανώλης Αναγνωστάκης

Καρυστιανού: «Επειδή βλέπουμε πολλά» – Η απάντηση για το αν θα είναι υποψήφια στις εκλογές

Ο νεκρός διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ… υπογράφει μήνες μετά τον θάνατό του

Keywords
Τυχαία Θέματα