Η μαντινάδα του πατέρα της Μελίνας Παρασκάκη για τα γενέθλια της – Σήμερα θα έκλεινε τα 12

Η Μελίνα Παρασκάκη ήταν το κοριτσάκι που το 2015 άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια μιας επέμβασης ρουτίνας.

Σήμερα θα έσβηνε στην τούρτα της 12 κεράκια και ο πατέρας που παλεύει όλα αυτά τα χρόνια για να δικαιωθεί η μνήμη της κόρης του έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μια πολύ συγκινητική μαντινάδα συνοδευόμενη από μια φωτογραφία της κόρης του.

«Σήμερα στα γενέθλια, τι δώρο να σου κάνω…Πού’ναι το σπίτι σου μικρό,

μ´ένα Σταυρό απάνω..» έγραψε ο τραγικός πατέρας θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει τη μνήμη του παιδιού του.

Υπενθυμίζεται ότι 8 χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της Μελίνας Παρασκάκη και έπειτα από πολλές δικαστικές συνεδριάσεις τελικά η οικογένεια της 4χρονης βρήκε την δικαίωση καθώς την περασμένη μόλις βδομάδα κρίθηκε ένοχη η αναισθησιολόγος.

Το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ανατολικής Κρήτης την έκρινε ένοχη και την καταδίκασε σε 18 μήνες φυλάκισης, με τριετή αναστολή.

«Μετά από 8 χρόνια επιτέλους ακούσαμε τα αυτονόητα ότι η κατηγορούμενη «είναι ένοχη» κάτι που εγώ και η σύζυγος μου ξέραμε από την αρχή.

Να ευχαριστήσω το Θεό που μου έδωσε δύναμη όλο αυτό το διάστημα και δεν σταμάτησα ποτέ να πιστεύω ότι το παιδί θα βρει δικαίωση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας της Μελίνας, Μάνος Παρασκάκης.

Φωτογραφία: Facebook – Manos Paraskakis (πατέρας Μελίνας)

Keywords
Τυχαία Θέματα