Φωτοκουίζ: Τι λέει η Ακρίτα στον Βορίδη κι αυτός γελά

Σε μια ενδιαφέρουσα και με χιουμοριστική διάθεση ανάρτηση προχώρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα για τον Μάκη Βορίδη.

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία από τη Βουλή, η Έλενα Ακρίτα φαίνεται να έχει πλησιάσει τον Μάκη Βορίδη και να του λέει κάτι. Η αντίδρασή του είναι να γελάει με μια δόση αμηχανίας.

Τη φωτογραφία η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

συνόδευσε με το εξής:

«Προσπαθώντας να πείσω τον Μάκη Βορίδη ότι οι γάμοι των ομόφυλων ζευγαριών δεν είναι παγανιστικές τελετές όπου σφάζονται νεαρές παρθένες, αλλά μια γιορτής αγάπης και ισότητας για όλους».

Δείτε την ανάρτησή της:

Υπενθυμίζεται πως σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο δεύτερος τη τάξει υπουργός της κυβέρνησης, Μάκης Βορίδης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του πρωθυπουργού αναφορικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, είπε αρχικά ότι «στο πλαίσιο της στρατηγικής για την ισότητα υπάρχει και ο γάμος των ομοφυλόφιλων».

Αλλά έσπευσε να διευκρινίσει:

«Δεν είναι θέμα εκκλησίας γιατί αφορά πολιτικό γάμο. Η προσωπική μου άποψη είναι αρνητική και το είχα ξαναδηλώσει και όταν είχε έρθει το σύμφωνο το είχα καταψηφίσει. Ο πρωθυπουργός είπε πως θα γίνει σε μια συγκεκριμένη στιγμή. Θα δούμε πότε θα είναι αυτό».

Η συγκεκριμένη δήλωση μετά το 11ο λεπτό του βίντεο.

Δείτε το βίντεο:
Keywords
Τυχαία Θέματα