Έξαλλη η Πυργιώτη με τον Αντώναρο και το σχόλιο για Μητσοτάκη: «Ζει το μύθο του…»

Όπως το πάνε σε λίγο δεν θα μας επιτρέπεται καν να έχουμε άποψη, να σχολιάζουμε… Η Μαριάννα Πυργιώτη επιτέθηκε στον Ευάγγελο Αντώναρο επειδή τόλμησε να επικαλεστεί πως έχει πληροφορίες και «ρεπορτάζ» για τις εσωτερικές διεργασίες στη Νέα Δημοκρατία.

Λες και είναι παράλογο ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, να έχει ακόμα «διασυνδέσεις» και επαφές με στελέχη της γαλάζιας παράταξης.

«Δυο πολιτικοί παράγοντες και ένας

εξωθεσμικος μεγάλης εμβέλειας διαμήνυσαν στον Μητς: Αν σκεφτείς ν’ αλλάξεις τον εκλογικό νόμο πέφτεις το ίδιο βράδυ. Διαφορετικά έχεις 3-4 μήνες καιρό να αποχωρήσεις οριστικά με ίχνη αξιοπρέπειας. Και συμμορφώθηκε. Γι αυτό γελάει συνεχώς αμήχανα.», αυτή ήταν η ανάρτηση του Ε. Αντώναρου που εξόργισε την Μαριάννα Πυργιώτη.

Δυο πολιτικοί παράγοντες και ενας εξωθεσμικος μεγάλης εμβελείας διαμηνυσαν στον Μητς: Αν σκεφτείς ν' αλλαξεις τον εκλογικό νομο πέφτεις το ίδιο βράδυ. Διαφορετικά έχεις 3-4 μήνες καιρό να αποχωρήσεις οριστικά με ίχνη αξιοπρέπειας. Και συμμορφώθηκε. Γι αυτο γελαει συνεχώς αμηχανα.

— Evangelos Α. Antonaros (@EvangAntonaros) September 11, 2022

«Και αφού του το διαμήνυσαν , ενημέρωσαν -ως όφειλαν άλλωστε- τον Ευάγγελο .Αμ πως!», σχολιάσε αρχικά η δημοσιογράφος και λίγο αργότερα απαντώντας σε χρήστη της πλατφόρμας πρόσθεσε:

«Ζει τον μύθο του ! Πολιτικός Παράγοντας ….αυτόφωτος πλέον».

Και αφού του το διαμήνυσαν , ενημέρωσαν -ως όφειλαν άλλωστε- τον Ευάγγελο .Αμ πως! https://t.co/aAykJYMlUT

— Mariana Pirgioti (@MarianaPirgioti) September 11, 2022

Ζει τον μύθο του ! Πολιτικός Παράγοντας ….αυτόφωτος πλέον

Keywords
Τυχαία Θέματα