Εθνική Ελλάδος: Όταν η Θεοπούλα ετοιμαζόταν να πάει στον αγώνα με τη… Γεωργία (video)

H Εθνική μας ομάδα δίνει σήμερα ίσως τον πιο σημαντικό αγώνα τα τελευταία χρόνια, αντιμετωπίζοντας στις 19:00 τη Γεωργία, για μία θέση στο Euro 2024 που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας.

Ο αγώνας της Εθνικής Ελλάδας με τη Γεωργία μας θύμισε μια αστεία ιστορία από τη σειρά Παρά Πέντε στο Mega όταν η Θεοπούλα και η κυρία Σοφία ετοιμάζονταν να πάνε στο γήπεδο για να δουν τις δύο ομάδες, με τη Θεοπούλα να νομίζει ότι στον αγώνα θα δει… τη Γεωργία, τη γυναίκα που έχει το περίπτερο απέναντι.

Θεοπούλα: Μα Σπύρο μου εμείς δεν χρειάζεται να ανακατευτούμε με τόσο κόσμο. Εμείς έτσι κι αλλιώς θα είμαστε με την Γεωργία.

Σπύρος: Τι;

Κα. Σοφία: Όχι Θεοπούλα μου, εμείς την Ελλάδα θα υποστηρίζουμε.

Θεοπούλα: Ναι καλέ το ξέρω, αλλά εσύ δεν είπες πως θα πάμε στο γήπεδο με τη Γεωργία;

Σπύρος: Για κάτσε μισό λεπτό γιατί έχει ψωμί εδώ η υπόθεση. Δεν μου λες Θεοπούλα, που τα χεις και τετρακόσια, ποια Γεωργία λες εσύ;

Θεοπούλα: Που έχει το περίπτερο απέναντι.

Ειδήσεις σήμερα:

Τρόμος σε λεωφορείο στην Αττική: Ο οδηγός προσπάθησε να βιάσει επιβάτιδα

Τζίμα: Ατάκες «φωτιά» στο δελτίο του MEGA – Μπορεί η κυβέρνηση να κατονομάσει τα οικονομικά συμφέροντα; (video)

Μαρκόπουλος για Τέμπη: Επίθεση σε «Βήμα» και συγγενείς – Πριν ένα χρόνο έλεγαν άλλα, σενάρια συνομωσίας το μπάζωμα (video)

Κυψέλη: Ο 19χρονος Γεωργιανός χτύπησε τον μαθητή στο κεφάλι με σφυρί και μαχαίρωσε τον διευθυντή – Σοκάρουν οι μαρτυρίες (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα