Επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λάρισα: Εξαγριωμένοι πληγέντες διαμαρτύρονται – Δέχτηκαν επίθεση από την Αστυνομία

Στην Λάρισα βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όπου λίγο μετά τις 19:00 θα κάνει δηλώσεις από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τα μέτρα στήριξης των πληγέντων.

Αυτή τη στιγμή στο κτίριο της Περιφέρειας, όπου και βρίσκεται ο πρωθυπουργός, πραγματοποιείται σύσκεψη παρουσία υπουργών και υπηρεσιακών παραγόντων καθώς και του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.

Κοντά στο κτίριο της Περιφέρειας συγκεντρώθηκαν μέλη συλλογικοτήτων και εξαγριωμένοι

κάτοικοι που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία για να διαμαρτυρηθούν, απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις και σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια.

Συγκρούσεις γύρω από το κτίριο της Περιφέρειας στη #Λαρισα κατά την επίσκεψη του Μητσοτάκη. Οι διαδηλωτές κατάφεραν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και διεξάγονται μάχες σώμα με σώμα. Πολλά χημικά από την #αστυνομια. #antireport #πλημμυρες #Καρδιτσα #Θεσσαλια #κακοκαιριαDaniel pic.twitter.com/9kYwzbw3ms

— Μένουμε Ενεργοί – Υγεία, Συλλογικότητα, Αλληλεγγύη (@menoume_energoi) September 10, 2023

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας onlarissa, το θερμόμετρο ανέβηκε όταν κάποιοι επιχείρησαν να ξεφουσκώσουν τα λάστιχα λεωφορείου της αστυνομίας. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να τους απομακρύνουν κάνοντας χρήση καπνογόνων και χειροβομβίδων κρότου – λάμψης.

Θερμότατη η υποδοχή Μητσοτάκη στην Λάρισα. pic.twitter.com/fiwPJosVFP

— Areti Athanasiou (@AretiAthanasiu) September 10, 2023

Η κατάσταση ξέφυγε έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας επί της οδού Θεοφράστου στη συνοικία του Αβέρωφ στη Λάρισα, εκεί όπου πραγματοποιείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας επ’ αφορμή της έλευσης του πρωθυπουργού.

Θερμότατη η υποδοχή Μητσοτάκη στην Λάρισα. pic.twitter.com/fiwPJosVFP

— Areti Athanasiou (@AretiAthanasiu) September 10, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα