Έκαναν διοικητή του Αγίου Όρους τον υποδιοικητή (των υποκλοπών) της ΕΥΠ;

Την θέση του διοικητη του Αγίου Ορους αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Υποδιοικητής της ΕΥΠ, Αναστάσιος Μητσιάλης ο οποίος ήταν και αρμόδιος για τις διεθνείς σχέσεις της Υπηρεσίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία». Συγκεκριμένα, ο μέχρι πρότινος υποδιοικητής της ΕΥΠ, θα διαδεχθεί τον εφοπλιστή Αθανάσιο Μαρτίνο στη θέση του πολιτικού διοικητή του Αγίου Ορους. Οι πληροφορίες θέλουν τον πρωθυπουργό να έχει ήδη αποφασίσει ότι εκείνος θα

είναι ο νέος πολιτικός διοικητής της Αθωνικής Πολιτείας, ενώ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αναστάσιος Μητσιάλης επισκέφθηκε το Μέγαρο Μαξίμου και είχε συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Το ενδιαφέρον είναι ότι λόγω της θεσμικής θέσεις που κατείχε, ο κ. Μητσιάλης είναι ο άνθρωπος ο οποίος ενεπλάκη στο σκάνδαλο των υποκλοπών, Μάλιστα, κατά την προανακριτική επιτροπή που είχε συσταθεί στη Βουλή πριν από έναν χρόνο, το ΠΑΣΟΚ τότε είχε προτείνει να κληθεί ως μάρτυρας, ωστόσο η κυβερνητική πλειοψηφία είχε βάλει και σε εκείνον, όπως και στην κλήση δεκάδων άλλων προσώπων, μπλόκο. Την επίμαχη περίοδο κατείχε τη θέση του τρίτου υποδιοικητή στην ΕΥΠ, ωστόσο στη συνέχεια απομακρύνθηκε από την Κατεχάκη με κυβερνητική διάταξη μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Το όνομα του Αναστάσιου Μητσιάλη, πάντως, έχει απασχολήσει τη δημόσια σφαίρα και στο παρελθόν. Κι αυτό διότι την περίοδο που είχε προσκληθεί στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής από τον Νίκο Ανδρουλάκη εθεάθη να γευματίζει με τον βουλευτή Ρεθύμνου της Ν.Δ. και πρόεδρο της επιτροπής Γιάννη Κεφαλογιάννη!

Keywords
Τυχαία Θέματα